Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede dizi oluyor! Gülşen Bubikoğlu’nun rolü bakın hangi oyuncuya teklif edildi?

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede dizi oluyor! Gülşen Bubikoğlu’nun rolü bakın hangi oyuncuya teklif edildi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1975 yılında çekilen ve başrollerinde Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’nin paylaştığı Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede’nin dizi versiyonu çekilecek. Yaz aylarında Türkiye yayınına başlaması planlanan Disney Plus için çekilecek olan diziyle ilgili gelen kulis bilgilerinde bir isim öne çıkıyor.

Senaryosunu Sadık Şendil’in yazıp Orhan Aksoy’un çektiği film, Suavi Doğan ve Kerem Çatay tarafından kurulan Onuncu Ev tarafından bu kez dizi olarak çekilecek. Ah Nerede filmi, Yeşilçam’ın çok sevilen filmlerinden birisi. Filmin adı da Füsun Önal’ın şarkısından alınmıştı.

Önal’ın şarkısı ile de özdeşleşen Ah Nerede filminin dizi versiyonu için ismi geçen genç kadın oyuncuyu ilk kez Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. İddiaya göre kulislerde konuşulan kişi Demet Özdemir.

Filmde Gülşen Bubikoğlu’nun oynadığı Zehra rolü, dizi versiyonunda Demet Özdemir’in oynaması gündemde. Oyuncu, bir süre önce Disney Plus ile bir anlaşma yapmıştı ve ismi başka dizilerle de anıldı. Fakat henüz dijital platformun hangi yerli yapımında rol alacağı belli değil. İsmi bu kez Ah Nerede’nin dizi versiyonu ile anılıyor.

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Ah Nerede dizi oluyor! Gülşen Bubikoğlu'nun rolü bakın hangi oyuncuya teklif edildi? 8

Onuncu Ev yapım şirketinin dizi için çalışmalara başladığı ifade edilmekte. Şimdiden izleyiciyi ve Özdemir hayranlarını heyecanlandırdığı da sosyal medya yorumlarına yansımakta. Eğlenceli hikayesi ile çok sevilen Ah Nerede isimli romantik komedi tarzı filmin dizi versiyonunda erkek oyuncu için henüz kulislerde konuşulan bir isim yok.

Yazlık dizi olarak planlanan Ah Nerede için Demet Özdemir’e teklif götürüldüğü şeklindeki iddialar ise kulisleri canlandırmaya yetti! Filmin yayın haklarının Orhan Aksoy ve Sadık Şendil’in varislerinden satın alındığı ve hemen senaryo çalışmalarına başlandığı belirtilmekte.

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Ah Nerede dizi oluyor! Gülşen Bubikoğlu'nun rolü bakın hangi oyuncuya teklif edildi? 9

Çok sevilen Yeşilçam filminin konusu ise şöyleydi:

Bursalı bir toprak ağasının İstanbul’da okuyan üç oğlu, ailelerinin bildiğinin aksine bir hayat sürmektedir. Tıp fakültesinde okuyan en büyük oğul Ferit (Tarık Akan), hemşehrisi olan bir kızla nişanlı olmasına rağmen, yakışıklılığının da getirdiği avantajla zamparalık peşinde koşarken, eczacılık fakültesinde okuyan ortanca oğul Murat (Halit Akçatepe) ise tam bir kumarbazdır. En küçük oğul, mühendislik öğrencisi olan Ömer (Cengiz Nezir) ise, dönemin siyasi olaylarının tam göbeğindedir. “Sınıfta kalmaktan başları dönmüş” olan çocukları, aileleri yakında mezun olacak diye bilmektedir. Ailelerinin çocuklarının gerçek durumlarını öğrenmesi üzerine olaylar gelişir.