Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü Yönetmen Çağan Irmak’tan sürpriz bir dizi daha geliyor!

Ünlü Yönetmen Çağan Irmak’tan sürpriz bir dizi daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi ve sinema tarihinin son 25 yılına imza atmış isimlerden birisi olan Çağan Irmak, çok özel bir dizi projesi ile yeniden gündemde. 1996 yılından beri sektörde görev alan Çağan Irmak, unutulmayacak pek çok yapıma imza atmış bir yönetmen.

Çemberimde Gül Oya, Asmalı Konak, Babam ve Oğlum, Issız Adam, Dedemin İnsanları, Ulak, Keşanlı Ali Destanı, Çalıkuşu, Unutursam Fısılda, Çocuklar Sana Emanet, Nadide Hayat, Gülizar, Bizi Hatırla gibi dizi ve sinema filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Çağan Irmak, son olarak BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinin de yönetmenliğini yapmıştı.

Çağan Irmak, yine bir dijital projenin hazırlıklarını sürdürüyor şu sıralar. Yılın son günlerinde bu güzel proje ile ilgili bilgiyi de instagram hesabından verdi ünlü yönetmen.

Irmak’ın Netflix için çekilecek olan dizisinde bu kez Çağan Irmak, yönetmenliğin yanı sıra dizinin senaristi de olarak yer alıyor projede.

Heyecanını instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımla aktaran ünlü yönetmen, ‘Bu yılın son paylaşımı bu olsun. 2022 tüm çirkinliklere inat güzelliklerle gelsin’ notuyla takipçilerini heyecanlandırdı.

Ünlü Yönetmen Çağan Irmak'tan sürpriz bir dizi daha geliyor! 7

8 bölümden oluşan mini dizi haberini Gazeteci Birsen Altuntaş verirken, Çağan Irmak da bu haberi instagram sayfasından paylaştı. 03 Medya’nın yapımcılığını üstleneceği dizinin oyuncuları henüz belli değil ancak Çağan Irmak’ın imzasının olması, şimdiden diziye olan merakı da arttırmakta… Bakalım ünlü yönetmenden yılın ilk projesi ne zaman gelecek ve hangi ünlü isimler dizide rol alacak? Ayrıntılar geldikçe bizler de sizlerle paylaşacağız…