Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes bekledi ama ekranda yoktu! Kayıtdışı, neden yayınlanmadı?

Herkes bekledi ama ekranda yoktu! Kayıtdışı, neden yayınlanmadı?

tarafından zk zk

Fox TV’nin dizisi Kayıtdışı, dün akşam ekranda yoktu. 8. bölümü bekleyen pek çok izleyici duruma anlam veremedi. Ancak hafta içinde yaşanan talihsiz bir olay nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiği öğrenilmişti. Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın ayağı kırılmış ve bir süre çekimlere katılamayacağı için bu mecburi aranın verildiği belirtilmişti.

Dün akşam 8. bölümü bekleyen izleyici ne yazık ki yeni bölümü ekranda göremedi. Dizinin stoksuz mu gittiği ise başka bir merak konusu oldu. 8. bölüm çekimleri devam ederken mi yaşandı bu talihsiz kaza henüz açıklama yapılmadığı için bilinmiyor ama Kayıtdışı dizisi bir süre ekranda olamayacak.

ERKAN PETEKKAYA’NIN DURUMU NASIL?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir alışveriş merkezi çıkışı aracına binerken talihsiz bir kaza atlattı. Otomobiline binmek üzereyken ters bir hareketle ayağını burkan Petekkaya soluğu hastanede aldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü oyuncunun ayağının kırıldığı öğrenildi. Ayağı alçıya alınan Erkan Petekkaya’nın bir süre setlerden uzak kalacağı öğrenildi.