Ana sayfa Sosyal Medya Herkes Burak Deniz’den haber bekliyor, bakın ünlü oyuncu ne yapıyor?

Herkes Burak Deniz’den haber bekliyor, bakın ünlü oyuncu ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz, son yıllarda sergilediği oyunculuk performansları ile yeteneklerini sergiledi. Bizim Hikaye dizisiyle bir anda parlayan ünlü oyuncu, geçen sezon ise Maraşlı isimli atv dizisinde çok başaralı bir iş çıkardı.

Burak Deniz’in sakal ve bıyıkları ile dikkat çektiği Maraşlı Celal Kün karakterinden sonra bir anda imaj değiştirmesi yine bir başka proje için oldu. Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini yaptığı Cahil Periler isimli dizi için İtalya’da çekimlerde bulunan oyuncu, 4 bölüm yer aldığı projedeki görevlerini de yerine getirdi.

Burak Deniz, İtalya’da güzel dostluklar kurdu ve yeni arkadaşlar kazandı… Türkiye’de dizinin finali için arkadaşlarını ağırlayan oyuncu, çekimler bitince ise tatile çıktı.

Uzun süredir çalışan ve tatil fırsatı bulamayan Burak Deniz, instagram hesabından havuz pozlarını yayınladı. Oyuncunun neşeli hali hayranlarını da mutlu etti.

Paylaşımlar kısa sürede 500 binden fazla beğeni topladı. Dizi hayranları ise ünlü oyuncudan haber bekliyor…

Ay Yapım imzalı olan Şahmeran isimli Netflix dizisi için teklif alan Burak Deniz henüz yanıt vermedi. Serenay Sarıkaya ile başrol oynaması beklenen oyuncunun proje için olumlu bir bakış açısı olduğu belirtilmişti.

Ancak henüz Burak Deniz’den Şahmeran dizisinde başrolde yer alacağı ile ilgili bir haber gelmedi. Eylül ayında çekimler başlayacak ve bakalım ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile partner olacak mı?