Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni sezona damga vuracak, müthiş oyuncuların yer aldığı bir dizisi var!

Fox TV’nin yeni sezona damga vuracak, müthiş oyuncuların yer aldığı bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonda birbiri ardına yeni diziler başlayacak. Şimdiye kadar bilinen toplam 6 yeni dizi için hazırlıklar sürüyor. Bu yapımlardan birisi de Yalancılar ve Mumları olarak dikkatleri çekiyor.

The Mistresses uyarlaması olarak öne çıkan Yalancılar ve Mumları için birkaç aydır yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor. Yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olması beklenen proje için anlaşma yapılan oyuncular çok dikkat çekici… Medyapım tarafından uyarlanmakta olan dizi, yeni sezonun en etkili projelerinden birisi olarak öne çıktı. Dört kadının hikayesinin anlatılacağı dizi için üst üste önemli isimler kadroya dahil oldu.

Ceren Moray, Elçin Sangu, Melike Güner ve Şafak Pekdemir dörtlüsü, dizinin en çok konuşulacak kadın oyuncuları oldular. Özellikle Ceren Moray ve Elçin Sangu ikilisi son dönemin öne çıkan iki başarılı ismi olarak biliniyor.

Şafak Pekdemir’in Yasak Elma çıkışından sonra yeni sezonda Zehra rolünü bırakıp yeni bir diziye geçmesi de önemli bir karar oldu.

Doktorlar isimli dizideki Zenan karakteri ile hatırlanan Melike Güner ise yıllar sonra yeniden izleyici karşısına çıkmayı bu proje için kabul etti.

Fox TV'nin yeni sezona damga vuracak, müthiş oyuncuların yer aldığı bir dizisi var! 12

30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alan dizi, Güney Kore’de toplam 12 bölüm olarak yayınlandı. Yerli uyarlamasının orijinalinden çok daha fazla öne çıkması ve yurt dışında da başarılar elde etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Dizinin kadın oyuncularının yanı sıra erkek karakterler için Feyyaz Duman ve İsmail Demirci ile anlaşma yapılması da çok ilgi çekti.

Kadın ve Baraj dizileri ile öne çıkan Feyyaz Duman çok iyi bir seçim olarak göz dolduruyor.

Kuzey Yıldızı dizisi ile bir anda hayran kitlesini katlayan İsmail Demirci de çok iyi bir seçim oldu.

Kadın ve erkek başrollerin hem tanınmış hem de milyonlarca hayranı bulunan isimlerden seçilmiş olması Yalancılar ve Mumları dizisinin ekranda güçlü bir şekilde varlık sergileyeceğini de gösteriyor.

Burcu Gölgedar, İlker Kızmaz’ın da dizinin yan karakterlerine hayat vereceğini belirtelim. Gölgedar Şebnem karakterine hayat verecek. Kızmaz ise, Hasan olarak ekrana gelecek.

İki ünlü ismin partner olması ve karakterlerin çocuk yapmak için sergileyecekleri çaba Yalancılar ve Mumları dizisinin dikkat çeken bir başka noktası oldu.

Fox TV'nin yeni sezona damga vuracak, müthiş oyuncuların yer aldığı bir dizisi var! 13

Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizi için Elçin Sangu imajını yeniledi. Yıllar sonra saçlarını değiştiren oyuncu, sarı saçları ile hayranlarından büyük ilgi gördü. Yeni haline alışmaya çalışan oyuncu dizide Ceyda karakterini canlandıracak.

Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı dizinin yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi olması bekleniyor.