Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’la ilgili ortaya atılan bir iddia oyuncunun hayranlarını üzdü!

İbrahim Çelikkol’la ilgili ortaya atılan bir iddia oyuncunun hayranlarını üzdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TV 8’de yayınlanan, Demet Özdemir ile birlikte rol aldığı ‘Doğruğun Ev Kaderindir’ dizisi final yaptıktan sonra bir süre dinlenen ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol kısa bir süre sonra, ATV’nin 4 sezondur devam eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya dahil oldu.

Dizinin dördüncü sezondaki en önemli transferi olan ve hikayenin değişimine de büyük katkı yapan İbrahim Çelikkol Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandırıyor.

Yoğun bir tempoda çalışan oyuncu  Adana’da devam eden çekimlerden fırsat buldukça İstanbul’a gelerek ailesi ile vakit geçiriyor. İbrahim Çelikkol ile ilgili ortaya atılan bir iddia hayranlarını üzdü. 2.Sayfa programında yer alan habere göre; İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol boşanma kararı aldı.

İbrahim Çelikkol'la ilgili ortaya atılan bir iddia oyuncunun hayranlarını üzdü! 7

2017 yılında nikah masasına oturan çiftin 2019 yılının Aralık ayında dünyaya gelen Ali adında bir erkek çocukları var. Oğluna çok düşkün olan oyuncu, onunla vakit geçirmeyi de çok seviyor ve sık sık oğluyla birlikte keyifli anlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.

Ünlü çiftin ayrılık haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı ancak her iki taraftan da henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Özellikle Çelikkol’un hayranları boşanma haberlerinin doğru olup olmadığını merak ediyor. Öte yandan oyuncunun, instagram hesabından eşiyle birlikte olan fotoğraflarını kaldırmadığı da dikkat çekiyor.