Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisini yurt dışı satışları bile kurtaramamış olması şaşırtıcı bir durum!

Gülcemal dizisini yurt dışı satışları bile kurtaramamış olması şaşırtıcı bir durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamı 13. bölümü yayınlanan Gülcemal isimli dram dizisi, izleyicilerine veda etti. Erken bir final olması nedeniyle birçok dizi hayranı bu durumdan rahatsız. Murat Ünalmış ve Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin uzun süreli olmasını isteyenler, final gerçeği ile yüzleşti.

Gülcemal dizisiyle birlikte 2 yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Murat Ünalmış, hayranlarını bir kez daha mest etti. Oyunculuk performansı ile takdir kazanan Ünalmış, yine güçlü bir dram rolüyle yeteneklerini sergiledi. Melis Sezen ise eleştiriler de almış olsa, hayranlarını tatmin eden bir performans ortaya koydu ve dizinin özellikle yurt dışında ses getirmesi ile yeniden gündeme geldi.

Sadakatsiz dizisindeki büyük çıkışı ile Melis Sezen, yurt dışında ismini duyurmuştu. Şimdi de Gülcemal dizisinin 15 farklı ülkeye satılmış olması ile birlikte dizinin iki ünlü çifti de önemli bir başarının ortağı olmuş durumda.

13 bölümlük bir proje olarak kalmasına rağmen Gülcemal dizisine özellikle yabancı dizi hayranlarının gösterdiği büyük ilgi ilk önce kendisini sosyal medyada gösterdi.

Dünyanın farklı ülkelerinde ve farklı kültürlerdeki insanlar Gülcemal dizisinin dram yüklü hikayesine olan beğenilerini sosyal medya ortamında gösterdi.

Dizinin google aramalarında da öne çıkan bir performansı vardı ki, bu durum da yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranlarının ilgisini ortaya koyması bakımından önemliydi.

Yurtdışı satışlarının da çok iyi gitmiş olması Gülcemal dizisinin 13 bölüm sürmüş olmasına rağmen bir başarı hikayesi yazabildiğini ortaya koydu.

Telemundo gibi ABD’de yaşayan İspanyolca konuşanların en çok izlediği platformun bile satın aldığı Gülcemal dizisinin, toplamda 15 ülkeye satılmış olması, önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Ancak tüm bu başarıların dizinin devam etmesini sağlayamaması da ilginç ve şaşırtıcı bir durum olarak dikkatlerden kaçmadı.