Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizi projesi birçok izleyicinin gönlünde yara kalacak!

Gülcemal dizi projesi birçok izleyicinin gönlünde yara kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinlere yenilen bir dizi olarak anılan Gülcemal, 13 bölümlük bir proje olarak Türk dizi tarihinin talihsiz yapımlarından birisi oldu.

Özellikle Murat Ünalmış hayranlarının ünlü oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova gibi etkili bir yapımdan sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayan Gülcemal dizisine bakışı çok farklıydı.

Oyuncunun daha ilk baştan itibaren yeteneklerini sergilediği ve hayranlarını da mest ettiği bir proje haline gelen Gülcemal, başrol kadın oyuncusu Melis Sezen açısından da iyi bir dram sınavı oldu.

İlk başlarda eleştirilse de Melis Sezen izleyiciler tarafından beğeni topladı ve kariyerine yeni bir karakter daha katmış oldu.

Gülcemal dizi projesi birçok izleyicinin gönlünde yara kalacak! 7

Gülcemal dizisinin hikayesini çok sevenler ise 13 bölümlük bir proje olmasının şaşkınlığını hala yaşıyor. Dizinin final olmaması için sosyal medyada uzun süredir kampanyalar yapıldı ama Fox TV, düşük gelen reytingler nedeniyle projeye devam etmeme kararı vermişti bile…

Gülcemal dizisi de Türk dizi tarihinde talihsizlikle anılacak ama izleyenlerin aklında hoş anılar bırakan bir proje olarak yolun sonuna geldi.

Fox TV’nin geçtiğimiz yıllara nazaran Gülcemal dizisini en azından 13 bölüme kadar getirmesinin de önemli bir karar olduğunu söylemek lazım.

Düşük reytinglere rağmen 13 bölüm yayınlanan diziye yurt dışından da büyük izleyici ilgisi vardı. Sosyal medyada hem yerli hem de yabancı dizi hayranları için Gülcemal projesi, gönüllerde bir yara olarak kalacak gibi gözüküyor.