Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisinin final fragmanı yayınlandı, izleyici isyan etti!

Gülcemal dizisinin final fragmanı yayınlandı, izleyici isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle bu sezonun sonlarına doğru buluşan Gülcemal dizisi, güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıktı. Murat Ünalmış’ın Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeniden ekranlara dönüşü hayranlarını çok memnun etti. Oyuncu da canlandırdığı Gülcemal karakterindeki performansıyla sosyal medya ortamında bolca övgü aldı.

Melis Sezen ise kadın başrol olarak çıktığı bu sınavda ilk başlarda biraz eleştiriler alsa da daha sonra Deva karakterinin ruh halini güçlü bir oyunculuk ile ortaya koyunca övgülerden nasibini aldı. Gülcemal dizisinin yaz döneminin başlarına kadar sürmesi de Fox TV’nin diziye yönelik olarak hem yurt içinde hem de yurt dışındaki izleyici ilgisinden kaynaklandı.

Reytingleri düşük olmasına rağmen Fox TV’nin diziyi 13 bölüme kadar sürdürme kararlılığı bile olumlu bir gelişme olarak görülebilir. 12 bölümü yayınlanan Gülcemal dizisinin 13. bölümünün final olacağı da resmen duyuruldu. 13 Temmuz Perşembe akşamı son kez ekrana gelecek olan dizinin hayranları ise final kararına isyan ediyor.

Sosyal medyada bu duruma inanamadığını belirten ve “O kadar kötü dizi devam ederken, Fox TV, bu diziyi harcadı” şeklinde yorumlar yapan çok kişi var.

Gülcemal dizisinde güçlü duygular hissettiğini belirten ve ağladığını yazan çok sayıda izleyici de bulunuyor. Dizinin bitmesinin çok üzücü olduğunu dile getiren izleyiciler, “Bittiğini inanamıyorum. Dizi gülezdi ve dünya kabul etti” diye mesajlar da paylaşıyor.

Gülcemal dizisine yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından gelen yoğun ilgi de çok konuşulmuştu. Ancak Fox TV, reytinglerin düşüklüğü nedeniyle bu diziyi devam ettirmek isetemedi.