Ana sayfa Sosyal Medya Herkes soruyor, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu arasında aşk var mı? İşte muhatabından en net yanıt!

Herkes soruyor, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu arasında aşk var mı? İşte muhatabından en net yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisiyle parlayan Pınar Deniz, En Quality Kadın Oyuncu ödülünü almak için katıldığı törende zarafetiyle dikkatleri çekti. Çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan oyuncu, neşeli ve bir hayli de enerjik görünüyordu.

Oyuncuya ya kendisinin ya partneri Kaan Urgancıoğlu’nun ya da Yargı dizisinin hemen her ödül töreninde mutlaka yer almakta olduğu hatırlatıldı. Pınar Deniz, “Karşılığını almak çok güzel bir şey. Biraz yoğun çalışıyoruz ve sezonun sonuna doğru geldik. Biraz yorgunluk var” açıklamasını yaptı.

Yargı dizisinin çok güzel bir iş olduğunu ve çekimleri de önümüzdeki hafta tamamlayacaklarını belirtti. Dizinin 3 bölüm sonra sezon finali yapacağını anlatan Pınar Deniz, sete ise daha erken veda edeceklerini ifade etti.

34. bölümü ile birlikte Yargı dizisinin sezon finali yapacağını duyuran ünlü oyuncu, reytinglerin çok iyi gelmesinden de memnun. Oyuncu, açıklamasında şunları söyledi: “Haftanın birincisi olduk. Reytinglerin yüksek olması, dışarıda tepkilerin iyi olması tabii ki bizi çok mutlu ediyor. Tam söylediğim gibi sadece ödül değil, dışarıda karşılaştığım insanların çok büyük bağ kurması bana daha büyük ödül oluyor. O yüzden çok mutluyum Yargı’da olduğum için.”

Herkes soruyor, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu arasında aşk var mı? İşte muhatabından en net yanıt! 7

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz iki dizide birlikte rol aldı ve birbirlerine de çok yakıştırılıyor. Hayranlar da bir dizi aşkının daha gerçek olup olamayacağını merak ediyor. Kaan Urgancıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde partneri ile ilgili yaptığı güzel açıklamalar da dikkat çekmişti.

Pınar Deniz’e de Kaan Urgancıoğlu ile aralarında bir aşk olup olmadığı soruldu. Oyuncu, “Biz Kaan ile çok iyi anlaşıyoruz, bir de belli bir yıl geçtikten sonra, 3 yıl oldu, birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. O yüzden de çok güzel bir frekansımız var, o da seyirciye geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ama tabii ki sadece arkadaşız” dedi.

Bu sözler üzerine bir muhabirin “Şimdilik diyelim” şeklindeki sözüne Pınar Deniz, kahkaha ile güldü…