Ana sayfa Sosyal Medya Herkes sosyal medyada neler neler yazdı, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i bakın nasıl kutladı?

Herkes sosyal medyada neler neler yazdı, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i bakın nasıl kutladı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerin çok konuşulan ismi Oyuncu Demet Özdemir, kısa bir süre önce Oyuncu ve Müzisyen olan Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin Alaçatı’da birlikte görüntülenmelerinin üzerinden bir kaç ay geçti ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, yeniden magazin medyası tarafından görüntülendiler. Tarabya sahilinde gelen ikili, magazincilere kısa bir süre poz verip “Utandırmayın bizi” diyerek gittiler.

Bu görüntü, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hayranlarının bekledikleri bir görüntüydü. İkiliyi birlikte görmek isteyenler sonunda muradına erdi! Daha önce bir kaç kez sosyal medyadan da birlikte fotoğraflarını paylaşan Özdemir ve Koç, mutlu beraberliklerini de bir kez daha göstermiş oldular.

Şu sıralar TV8’de Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir, başarılı oyunculuğu ile konuşulurken, bu kez de özel hayatı ile gündeme gelmekte. Genç oyuncu, 26 Şubat doğumlu ve bir kaç gün önce 29 yaşına girdi.

1992 doğumlu olan oyuncu, aynı gün ve sonrasında kendisine sosyal medyadan adeta yağan mesajları takipçileriyle de paylaştı. Gelen çiçekleri, mesajları instagram sayfasından paylaşan oyuncuya, Oğuzhan Koç’un nasıl bir paylaşım yapacağı ise merak konusu oldu.

Herkes sosyal medyada neler neler yazdı, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i bakın nasıl kutladı? 9

Arkadaşları, hayranları, dizide birlikte rol aldığı isimler, annesi, ablası, sevdikleri pek çok kişiden gelen mesajları yayınlayan oyuncu, teşekkürlerini iletti duygu dolu sözlerle yazılan notlara.

Ancak aralarında Oğuzhan Koç’un paylaşımı yoktu! Sonunda dün akşam Oğuzhan Koç’tan bir paylaşım geldi. Koç, büyük kelimeler, süslü cümleler yazmak yerine “İyi ki doğdu” sözüyle Özdemir’i etiketledi ve birlikte çekilen fotoğraflarına da kalp çizdi.

Oğuzhan Koç’un bu paylaşımını Demet Özdemir de instagram sayfasından paylaştı…

Herkes sosyal medyada neler neler yazdı, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i bakın nasıl kutladı? 10

Bu arada Oyuncu, doğumgününde çekilen aşağıdaki fotoğrafla da küçük bir parti yaptığını göstermiş oldu…

Herkes sosyal medyada neler neler yazdı, Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i bakın nasıl kutladı? 11