Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs’ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu!

Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs’ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serkan Çayoğlu, sezon başında Yeni Hayat isimli dizisinin 9. bölümde final yapmasıyla hüsran yaşamıştı. Şu sıralar ise TRT1’de yayınlanacak olan iddialı bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta rol alıyor. Oyuncu, çekimlerin yapıldığı KKTC’den sık sık yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ederken, keyifli halleriyle de dikkat çekiyor.

Başrollerde Çayoğlu ile birlikte Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Ahmet Kural’ın yer aldığı dizinin çekimleri tam gaz sürüyor. Tüm oyuncular ve ekip, yılbaşından sonra adaya gitmiş ve 10 günlük karantina sonrasında da sete çıkmıştı.

Çekimlerden gelen fotoğraflarla oyuncuların dönem imajları da ortaya çıkmıştı. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği ve hikayesini Emre Özdür ile Başar Başaran yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Hakan İnan üstleniyor.

Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs'ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu! 18

Serkan Çayoğlu, hikayede kilit bir rolde! Ankaralı olarak anılan bir ismi canlandıracak. Kanlı Noel olarak bilinen bir katliam ile dizi başlayacak ve 1963 yılından, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen süreye ışık tutulacak.

Çayoğlu’nun rolü ile ilgili Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, şu ifadeleri kullanmıştı: “Ankara’dan adaya gönderilen bir devlet görevlisinin bakış açısından Kıbrıs’ta yaşananlara ışık tutulacak. Ankaralı olarak hikayede yer alan Serkan Çayoğlu hayranları bir hayli heyecanlı. Ünlü oyuncu çok iddialı bir rolle yeniden ekrana dönüyor.”

Dizi, 60 dakikadan oluşan toplam 26 bölüm şeklinde çekilecek. Mart ayının sonlarında da yayınlanması bekleniyor.

Çayoğlu, dizide çok önemli bir görev üstlenmekte. Bunun yanı sıra izin günlerinde, setten fırsat bulduğu sürelerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin güzel sahillerinde geziyor, bol bol fotoğraf çektirerek takipçileriyle paylaşıyor.

Spor kıyafetleriyle hayli şık ve cool görünen oyuncunun son paylaşımlarını da aşağıda görebilirsiniz… Bir süredir kafasından çıkarmadığı kasketi ile de ‘Turist Ömer’ lakaplı Türk sinemasının efsane ismi Sadri Alışık’ın haline benziyor adeta!

Çayoğlu, fotoğraflarının yanına da İngilizce olarak “Bir Zamanlar Kıbrıs’ta” notunu düşmüş…Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs'ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu! 19

Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs'ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu! 20

Serkan Çayoğlu, turist Ömer gibi! Dizi için gittiği Kıbrıs'ta cool halleriyle hayranlarını coşturdu! 21