Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da harikalar yaratan Selin Yeninci ile Selin Genç’in ayrılığı çok basit oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da harikalar yaratan Selin Yeninci ile Selin Genç’in ayrılığı çok basit oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle birlikte kariyerlerinde bir anda zıplama yaşayan Selin Genç ile Selin Yeninci ikilisinin artık dizide olmayacağı ortaya çıkmıştı. Gülten ve Saniye karakterlerini canlandıran iki oyuncu da kariyerlerinin en iyi çıkışlarından birisini yaptı.

Selin Yeninci zaten farklı yapımlardaki rolleri ile biliniyordu ama Selin Genç için ilk dizisinde Bir Zamanlar Çukurova gibi çok etkili bir yapımda yer almak hayatının da en büyük şansı oldu Dizi sayesinde büyük hayran kitleleri kazanan ikilinin ayrılıkları da birlikte oldu.

Saniye ile Gülten karakterleri diziye yeni katılan Çolak Ağa’nın şoförünün kullandığı aracın altında kalarak öldü. Altan Dönmez, hikayeye yeni katılan oyuncu oldu. Ancak Çolak Ağa’nın gelişi Saniye ile Gülten’in de felaketiydi…

Bir Zamanlar Çukurova'da harikalar yaratan Selin Yeninci ile Selin Genç'in ayrılığı çok basit oldu! 8

Diziden ayrılmak istedikleri zaten bilinin iki isim de koronavirüs sorunları nedeniyle sete çıkamadıkları için ayrılıkları da uzadıkça uzadı…

Perşembe akşamı ekrana gelen 120. bölümde Saniye ve Gülten, yol ortasında araba lastiği değiştirmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaralandı. İki karakterin de ölümü 121. bölümde ortaya çıkacaktır.

Selin Genç ve Selin Yeninci uzun süredir bekledikleri bu ayrılık ile rahat bir nefes aldı ve Adana’daki çekimlerini tamamlayarak evlerine döndü. Dört sezondur dizide olan ikilinin artık çok yoruldukları ve farklı yapımlarda yer almak için de diziden ayrılmak istedikleri söyleniyordu.

Bir Zamanlar Çukurova'da harikalar yaratan Selin Yeninci ile Selin Genç'in ayrılığı çok basit oldu! 9

İki oyuncu da kariyerlerinde önemli kazanımlar elde ettikleri diziye bir kaza sahnesi ile veda etmiş oldu. Ancak hem böyle kötü bir veda hem de kaza sahnesinin pek de profesyonelce olmaması nedeniyle bu ayrılığın aslında zoraki yaşandığı izlenimi de görüntülerden anlaşılıyor.

Selin Genç ayrıca 2021 yılında Sana Söz isimli Star TV dizisinde Bahar karakterinde de yer aldı… Geleceği çok parlak olarak gözüken Selin Genç’in yeni projelerle yakında izleyicileri ile buluşması da bekleniyor.

1988 doğumlu Selin Yeninci ise 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve şimdiye kadar da iyi projelerde bulundu. Oyuncuya da birçok teklif gelmekte olduğu belirtiliyor.