Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi hem sevindirdi hem üzdü!

Finale giden Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi hem sevindirdi hem üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin iddialı yaz dizisi olarak başlamıştı Duy Beni. Genç kuşak oyuncuları ile dikkatleri çeken dizi, liselerde öğrenciler arasında yaşanan kimi olayları konu edinmesi nedeniyle de dikkatleri çekti. Zaman zaman toplumda da benzer durumların yaşandığı zorbalıklar, kavgalarla yaşanan liseli genç kuşak arasındaki gerçek olayların da aktarıldığı Duy Beni dizisi, 20. bölümde final yapacak.

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 19. bölümü ekrandaydı. Dizide Rabia Soytürk, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Helin Kandemir, Burak Can, Taha Bora Elkoca, Utku Coşkun gibi genç oyuncular, sosyal medyada çok konuşuldu, kariyerlerinde yepyeni bir sayfa açtılar Duy Beni dizisi sayesinde.

Star TV’nin dizisi, ekrandaki reytinglerin düşüklüğü nedeniyle finale gidiyor. İzleyicisi hayli üzgün! Ancak en üzücü durum ise dizinin sosyal medya reytinglerini başından beri takip edenler görmekte! Duy Beni dizisi, yaz aylarında fragmanları ve bölümleriyle izlenme rekorları kıran bir dizi oldu. Youtube üzerinden milyonları aşan izlenme rakamlarıyla çok şaşırttı! TV’deki reytingi aynı oranda yüksek olmasa da sosyal medyadan verilen muazzam destek, herkesin takdirini kazanan ve dikkatleri çeken bir durum oluşturdu!

Finale giden Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi hem sevindirdi hem üzdü! 9

TV reytingi ile sosyal medya reytingi arasında büyük uçurumların yaşandığı diziyle ilgili final kararı, bu kadar büyük bir sosyal medya desteği almasına karşın bunun yeterli olmadığını da ortaya koyuyor!

Dizinin sosyal medyadan daha çok takip edildiği bir gerçek! Ancak devam etmesi için televizyonda yayınlanan bölümlerinin reytingleri önemli! Sosyal medyada büyük bir etkileşim örneği gösterirken, ekranda aynı desteği alamaması, Duy Beni dizisinin sonunu getirdi!

Özellikle genç kuşağın büyük bir heyecanla takip ettikleri, çoğu zaman kendi hayatlarından örneklerin, kendi okul çevrelerinde yaşananların konu edidiği Duy Beni dizisiyle ilgili sosyal medyadaki farklı platformlarda Duy Beni dizisiyle ilgili çok fazla paylaşım yapmaları, diziyi hep öne çıkardı! Sosyal medya ölçümleri ile dikkatleri çeken bir fark yarattı Duy Beni dizisi ve genç kuşak oyuncuları!

Finale giden Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi hem sevindirdi hem üzdü! 10

Bu hafta ekrana gelen bölümde de aynı durum yaşandı! Perşembe akşamlarının reytingde birbirleriyle kıyasıya mücadele eden dizilerine yine büyük fark atarak birinci sırada yer aldı Duy Beni dizisi! Haftaya 20. bölümü ile final yapacak olan dizinin Adba.tv tarafından yapılan araştırmada, gün içinde 98 bin ileti ile en yakın rakibi Darmaduman’a büyük bir fark attı!

Gelsin Haya Bildiği Gibi, Camdaki Kız ve Aldatmak dizileri ile arasındaki fark ise çok daha büyük! Ancak ne yazık ki sosyal medyada zirvede olması Duy Beni dizisiyle ilgili final kararını etkilemiyor!

Bu arada dizinin oyuncularından Feride Çetin, final bölümünün çekimlerinden bir sahneyi sosyal medya hesabından paylaşarak veda etti. Çetin, “Kederli günlerimi aydınlatan ekip. Bana aydınlık bir yaz ve neşeli bir güz yaşattınız. Hep güzellikler çıksın yolunuza” notuyla setten bir çekim anının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Finale giden Duy Beni dizisinin sosyal medya reytingi hem sevindirdi hem üzdü! 11

Duy Beni dizisi, 17 Kasım Perşembe akşamı 20. bölüm ile birlikte izleyicilere veda edecek.