Ana sayfa Dizi Haberleri Hikayesiyle olay yaratan O Kız dizisi için büyük tehlike kapıda göründü!

Hikayesiyle olay yaratan O Kız dizisi için büyük tehlike kapıda göründü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile çok geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı. Kanal D’nin büyük başarılar beklediği dizinin reytinglerinin de iyi gelmesi memnun edici bir başka gelişme oldu.

Dizinin geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan ikinci bölümü de büyük beğeni topladı ve tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Yeni sezonun en iddialı yeni dizilerinden birisi olması nedeniyle çok dikkat çeken O Kız dizisi için, asıl büyük sorun ise başladı.

Rakip dizilerin artması ile birlikte O Kız için reytinglerin yakıcı bir rekabet etkisi olacak. Bir Peri Masalı isimli Fox TV dizisinin de çarşamba akşamları yayınlanmaya başlaması ile birlikte, gelecek haftadan itibaren atv’nin Kuruluş Osman dizisi de izleyici ile buluşacak.

Kuruluş Osman 4. sezonu ile yayında olacak ve 5 Ekim perşembe akşamı reyting sonuçları O Kız dizisinin ilk iki bölümündeki başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceğini ortaya koyacak.

Hikayesiyle olay yaratan O Kız dizisi için büyük tehlike kapıda göründü! 7

Erkan Petekkaya’nın muhteşem oyunculuğunun yanı sıra; Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Cengiz Orhonlu da dizinin başrolünde yer almayı hak eden performanslar sergiliyor.

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi, yayınlanan ikinci bölümü ile de izleyicinin büyük beğenisini kazandı.

Güçlü senaryosu, farklı hikayesi ve oyunculuk performanslarıyla izleyicinin gözdesi olmayı başaran O Kız dizisi, aynı zamanda sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesinden destek buluyor.

O Kız ekrana gelen iki bölümü de sosyal medyada oldukça konuşuldu. Oyunculuk performansı ile seyirciden bir kez daha tam not alan Erkan Petekkaya sosyal medyada büyük etkileşim yaşanmasına neden oldu.

O Kız merakla beklenen yeni bölümü ile 05 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Atv’de başlayacak Kuruluş Osman dizisi de çok iddialı bir dördüncü sezon başlangıcı yapacaktır ve bu durum tüm diğer diziler gibi O Kız için de büyük sorunlar çıkartabilir.

Dizinin üçüncü bölüm hikayesinde büyük dramlar yaşanacak. Fevzi, Kadir’i evden atıyor! Fevzi, Kadir’e her geçen gün daha fazla bilenmektedir. Yaptığı en ufak hatada onunla uğraşırken bardağı taşıran son damla Kadir’in paraları bulması olur.

Zaten zor olan hayatları artık hem Zeynep hem de Kadir için daha zordur. Sitare ve Ozan, Zeynep’i kıskaçlarına almaya çalışırken Zeynep bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.