Ana sayfa Sosyal Medya Hoşgeldin… Doğa Rutkay, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif için duygusal yüklü mesaj

Hoşgeldin… Doğa Rutkay, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif için duygusal yüklü mesaj

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Tüm Türkiye’nin kalbi, İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından göçükten çıkarılacak canlar için atıyor günlerdir adeta. Herkesin yavaş yavaş umutlarının tükendiği bu sabah saatlerinde 3 yaşındaki Elif’in 65 saat sonra göçükten sağ çıkarılmasıyla sevinç çığlıkları ve göz yaşları birbirine karıştı adeta.

10 yaşındaki ikiz ablaları, anne ve babası göçükten sağ çıkan ancak 7 yaşındaki abisi Umut’un hayatını yitirdiği evden Elif Perinçek de sağ olarak çıkarıldı.

Kendisini kurtarmaya gelen itfaiyecinin o anda parmağını tutan ve hiç bırakmayan Elif, bu fotoğrafıyla adeta depremin simgelerinden birisi oldu.

Hoşgeldin... Doğa Rutkay, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif için duygusal yüklü mesaj 9

Elif’in mucize kurtuluşunun ardından sosyal medyadan da pek çok kişi bu mucize karşısındaki duygularını paylaşmaktalar. Bu isimler arasında ünlüler de var.

Bu arada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son yaptığı açıklamada Elif’in vücudunda ciddi bir ezilme, kırık veya hasarın olmadığı, bilincinin açık ve durumunun da iyi olduğu açıklaması da yürekleri bir kez daha ferahlattı.

Elif’in hastanedeki odasından en son gelen fotoğrafı da aşağıda görebilirsiniz…

Hoşgeldin... Doğa Rutkay, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif için duygusal yüklü mesaj 10

Doğa Rutkay da Elif bebeğin kurtarılmasının ardından bir paylaşım yaptı. Doğa Rutkay’ın paylaşımını ve duygu yüklü satırlarını aşağıda görebilirsiniz…

saatlerce günlerce tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte bir ömrü kurtarmış olmanın buruk sevinciyle uzattığın elinden, güvenle tuttuğun o ele Elif bebek…
işte bu kadar kısa ve bu kadar uzun hayat…
çok şükür dev yürekli kurtarıcılarımıza!
çok şükür sana Elif bebek!
hoş geldin????????
#izmirdeprem
#muammerçelik

Hoşgeldin... Doğa Rutkay, depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif için duygusal yüklü mesaj 11