Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’den yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç için doğum günü mesajı

Özge Özpirinçci’den yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç için doğum günü mesajı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler dünyasında arkadaşlık zor deseler de bu klişeyi yıkmış kimi isimler de yok değil. Özellikle genç kuşaktaki isimler arasında pek çok iyi dostluk kurabilen ünlü isimler medyanın da gündemine geliyor sıklıkla. Bu isimlerden ikisi de Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci.

İki oyuncu arkadaş, birlikte yurt dışı seyahatlerine de gidiyor, tatil de yapıyor, aynı projelerde de yer alıyorlar. Uzun yıllardır iyi arkadaş olan Tüzünataç ve Özpirinçci, birlikte oldukları zamanlarda sosyal medyadan fotoğraflar da paylaşıyorlar.

Ayrıca Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz yaz çekilen ve Netflix’te yayınlanan Biz Böyleyiz isimli filmde de bir araya gelmişlerdi. Marmaris’te yapılan çekimler boyunca iki oyuncu, pek çok paylaşımlarında sosyal medyadan hem birlikte aynı filmde oynamanın hem de tatil yapmanın keyfini çıkardıklarını yansıtmışlardı.

Son olarak Özge Özpirinçci, 2 Kasım doğumlu olan arkadaşı Berrak Tüzünataç’ın doğum günü için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Arkadaşının doğum gününü kutlayan Özpirinçci, birlikte gittikleri bir yerde çekilen fotoğraflarını paylaşarak “Bugünü de asla unutamam. Hem günün güzelliğinden hem de yanımda sen vardın” notunu ekledi.

“İyi ki doğduğun, iyi ki varsın, seni çok seviyorum” diyen Özpirinçci’nin paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Özge Özpirinçci'den yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç için doğum günü mesajı 7