Ana sayfa Sosyal Medya Hükümsüz dizisi bitti mi, yoksa devam edecek mi?

Hükümsüz dizisi bitti mi, yoksa devam edecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ocak ayında yayın hayatına başlayan Acun Ilıcalı imzalı Exxen platformunun dikkat çeken dizilerinden birisi de Hükümsüz oldu… Kadına şiddet konusunu öne çıkartan bir yapım olarak dikkatleri çeken dizi, sert ve mesaj veren sahneleri ile sıklıkla konuşuldu. Ünlü isimlerin de zaman zaman konuk oyuncu olarak hikayeye katılması, sosyal medyada dizinin öne çıkmasını sağlayan bir başka detay oldu.

Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. 10 bölümlük ilk sezonun ardından ise ikinci sezonun gelip gelmeyeceği konusu büyük merakla bekleniyor. Dizide Esma Öztürk olarak izlediğimiz Burçin Terzioğlu, meraklı izleyicilere umut ışığı yaktı…

Burçin Terzioğlu, yakın dostu Sinem Kobal ile Etiler’de bir araya geldi. Yakın bir arkadaşlarının doğum yapması üzerine ziyarete giden ikili, kameralara da yakalandı ve soruları yanıtladı.

Pandemi ile ilgili sorular üzerine Burçin Terzioğlu, “İyi diyelim iyi olsundayız dünya olarak. Her gün sağlıklı olduğumuza şükrediyoruz, yapacak bir şey yok. Bir an önce şu pandemi durumundan kurtulmak istiyoruz. Şükür, iyiyiz, sağlıklıyız” diye konuştu.

Exxen platformunda Hükümsüz isimli dizi ile yeniden setlere dönen Burçin Terzioğlu, 10 bölüm çektiklerini ve ara verdiklerini ifade etti. Projenin devamı konusunda “Bakalım” diyen Terzioğlu, devamının da gelebileceğine vurgu yaptı.

Hükümsüz dizisinin devamının gelebileceğine yönelik kısa bir bilgi veren ama net de konuşmayan Terzioğlu, izleyicilere de umut ışığı yakmış oldu.

Hükümsüz dizisinde; Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu gibi önemli isimler bir araya geldi.