Ana sayfa Sosyal Medya O Ses Türkiye ve Beyaz Show geri dönecek mi? Beyazıt Öztürk ilk müjdeyi verdi!

O Ses Türkiye ve Beyaz Show geri dönecek mi? Beyazıt Öztürk ilk müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü ekran yüzü Beyazıt Öztürk, 22 sezon süren Beyaz Show programı ile milyonların sevgisini kazandı. Uzun yıllar eğlenceli programlar yapan ve sayısız ünlü ismi de konuk alan Beyazıt Öztürk, 2018 yılında projeye nokta koymuştu. Ancak sonrasında bir kaç bölüm farklı bir formatta Beyaz Show’u sahnede sergileyen Öztürk, son yıllarda ise O Ses Türkiye jüri üyesi olarak tv8 ekranında bulunuyordu.

Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapılmayan O Ses Türkiye ile ilgili herkes merakta. Proje devam edecek mi? İşte bu soruyu ilk yanıtlayan ünlü şovmen oldu… Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye’nin devam edebileceğine yönelik ilk bilgiyi veren kişiydi.

Aracında kameralar tarafından görüntülenen şovmen, muhabirlerin sorusu üzerine projeler konusunda şöyle konuştu: “İyi, her şey yolunda. Yakında var işte, O Ses Türkiye yeniden başlayacak, büyük bir ihtimalle. O var, onun dışında bir iki proje var. Bakacağız.”

Beyaz Show konusunda da soruları yanıtlayan ve yeniden ekrana dönebileceği sinyalini veren Beyazıt Öztürk, şöyle konuştu: “Biraz zamanı var. Belki Ekim, Kasım gibi inşallah.”

Başka teklifler de aldığını ifade eden Öztürk, pandemi döneminde bu işlerin içine girmenin zor olacağını belirtti.

Şovmen, “Biraz kaçıyorum, sağlık açısından da… Belki ileride onlar da olur yavaş yavaş” diye konuştu.

Pandemi döneminde bazen yalnız kaldığını, bazen annesi ile geçirdiğini, zaman zaman da Eskişehir’e gittiğini anlatan Öztürk, şehir ile ilgili de bir projesi olduğunu belirtti.