Ana sayfa Kadın Haberleri Hülya Avşar’ın acayip sözlerine Deniz Akkaya’dan okkalı tepki!

Hülya Avşar’ın acayip sözlerine Deniz Akkaya’dan okkalı tepki!

tarafından ker_def

‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programında ‘erkeklerin aldatması’ konusunda söylediği sözlerle sert tepkileri üzerine çeken Hülya Avşar’a bir tepki de Deniz Akkaya’dan geldi.

Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz’i ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programına konuk eden Hülya Avşar, iyi bir evliliğin sırrı için, “Erkeklerin arada bir çaktırmadan aldatması gerekir” açıklamasını yapmıştı.

Ünlü manken Deniz Akkaya da bu şoke eden sözlere kayıtsız kalamayarak sosyal medya hesabından avukat arkadaşına yazdığı şu satırlarla Avşar’a tepki gösterdi:

“Değerli dostum Ayşegül Mermer, sen senelerce hukuk okumuş, mürekkep yalamış, dirsek çütürtmüş,hele hele kadına karşı cinsel saldırı, taciz, dayak ve ölüm vakalarına çok muhatap olmuş bir avukatsın. Sen bu cehaleti anlamazsın, anlayamazsın…

Toplum erkek egemen bir toplum olduğu için tribünlere oynamak için böylesine rezil, cahilce, kadını alaşağı eden, zinayı normalize eden bir söylemi sen haksızlığa karşı durmak için okuduğun okula ihanet ederek zaten normal göremezsin…

Değerli kadınlar, kendi gibi göz önünde bulunan aklı selim diğer kadınlar sesini çıkardığında gelen züğürt tesellisi cevap aynı; “beni kıskanıyorlar…”. Bir kız çocuğu sahibi anne olarak böyle söylemlerin hem karşısındayım hem de artık sesimizi yükseltme zamanımız geldi… Dünyanın neresinde böylesine kadını hor gören bu bakış açısına ve söylemlere sahip insanlar artık protokollere alınıyor…”

Bu nedenle dostum Ayşegül Mermer’in açıklamasını sizlerle paylaşıyorum:

“Beyler Hülya Avşar yanılıyor olamaz(!) evliliğiniz için fedakarlık yapın(!)

Bir evliliğin devam etmesi erkeğin başkalarıyla yatıp kalkmasına bağlıysa, kadının ki neye bağlı acaba? Başkasına zarar veren bir ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışmak, yok artık diyorum!!!!!!!”