Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Simit yorumuyla olay olan Hülya Avşar’da pandemi yorumu!

Simit yorumuyla olay olan Hülya Avşar’da pandemi yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik sıkıntılarla ilgili yaptığı açıklama ile bir süredir gündemde yer alıyor.

Birçok ünlü isimden de çeşitli şekillerde eleştiriler alan oyuncu, “Gerekirse simit yeriz” diyerek bu zor koşulların bir şekilde atlatılacağını söylemişti. Hülya Avşar’ın lüks sofralardan görüntüleri ise bu açıklamalarından sonra oluşturduğu tezatlık ile dikkatleri çekmişti.

Ünlü oyuncu, 2021 yılında pandemi nedeniyle herkes neler yaşadıysa kendisinin de benzer şeyler yaşadığını anlattı. 2022 yılı için de mesaj veren oyuncu, “Herkese mutlu yıllar diliyorum, herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. En önemlisi mutluluğun da sağlığın da bizim elimizde olduğunu bilmek lazım” diye konuştu.

2021 yılında hem üzüldüğümüz hem sevindiğimizi, farklı duyguları yaşadığımızı hatırlatan Hülya Avşar, “Pandemi hepimizi mahvetti. Dikkat ederek çıkmaya çalışıyoruz. Korkarak çıkmaya çalışıyoruz” dedi.

Simit polemiği ile ilgili yorumu sorulan ünlü oyuncu, “Oraları kapatalım, onu bir saat anlatmam lazım” diyerek konunun daha da büyümesine izin vermedi.