Ana sayfa Dizi Arşivi Kirli Sepeti nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

Kirli Sepeti nasıl bir dizi, hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Medyapım gibi Türkiye’nin en başarılı yapım şirketlerinden birisi tarafından hazırlanan Kirli Sepeti isimli yeni dizi projesi büyük dikkat çekiyor.

Fox TV ekranında yeni kış sezonu için hazırlanan dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. İstanbul’da lüks bir sitdee çalışan ve gecekondu semtinde yaşayan bir grup hizmetçinin etkileyici öyküsünü izleyeceksiniz.

Ece Erdek’in yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bir araya geldi. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Serhat Kılıç, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş ve Gözde Seda Altuner yeni dizinin iddialı oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Hikaye Meryem isimli temizlikçi kadının intiharı ile başlayacak. Özellikle sosyal medyada çok ilgi gören Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel ikilisinin partnerlik yapacağı Kirli Sepeti dizi projesine büyük bir ilgi bulunuyor.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz.

Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti’nde…