Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cemre Baysel’den Gökhan Alkan’a ve Gülper Özdemir’den Serkay Tütüncü’ye ünlülerin şahane Mısır deneyimi!

Cemre Baysel’den Gökhan Alkan’a ve Gülper Özdemir’den Serkay Tütüncü’ye ünlülerin şahane Mısır deneyimi!

tarafından ker_def

Ünlü Türk oyuncuların Mısır’daki tarihi ve turistik bölgeleri ziyaretleri dikkatleri çekti. Mısır’ın turistik merkezi olan Şarm El Şeyh’te ağırlanan oyuncular, birlikte bölgeyi gezme ve bilgi alma fırsatını elde etti.

Mısır hatırası olarak pozlar da veren ünlü isimler arasında; Cemre Baysel, Gökhan Alkan, Gizem Karaca, Serkay Tütüncü, Mehmet Aykaç ve Gülper Özdemir gibi önemli isimler bulundu.

Pegasus Hava Yolları ile Rixos Premium Seagate ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte Türk oyuncular Mısır’ı tanıma fırsatı elde etti.

Şarm’in tarihi, turistik ve kültürel yapısına ve Kızıldeniz’e hayran kalan oyuncular, bu geziyi büyük bir deneyim fırsatı olarak tarif etti. Dört gün süren gezi sırasında oyuncular; tarihi eski Çarşı , El Mustafa Camii, Sina Dağı , Naama Bay ve Çöl safarisi, Bedevi çardırları ve bir çok rotada keyifli dakikalar yaşadı.

Güneşin ve denizin tadını çıkarmayı da ihmal etmeyen Türk oyuncular, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Dalış yapma fırsatı da yakalayan oyuncular, Şarm El Şey’in tarihi, turistik , kültürel yapısına ve su altına hayran kaldı.