Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Büyükak bir ilke imza attı, İlginç Bazı Olaylar nasıl bir dizi? Cemre Ebuzzi da kadroya katıldı!

İbrahim Büyükak bir ilke imza attı, İlginç Bazı Olaylar nasıl bir dizi? Cemre Ebuzzi da kadroya katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Büyükak, dizi için büyük oynuyor! Cemre Ebuzziya da Exxen’e geliyor! Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak’ın bir süredir Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için çeşitli projeler yapacağına yönelik bilgiler vardı. Bir dizi senaryosu üzerinde çalıştığını da açıklayan Büyükak, büyük bir mesafe kaydetti ve dizi için oyuncu seçimleri de başladı.

Büyükak’ın başrolünde yer alacağı dizinin isminin İlginç Bazı Olaylar olduğu da ortaya çıktı. Exxen platformunda yakın zaman sonra izleyici ile buluşması beklenen dizinin oyuncu kadrosunun oluşturulması için de çalışmalar titizlikle yürütülüyor. İbrahim Büyükak, daha önce bu dizideki karakterler için bazı isimlerin aklında olduğunu ama söyleyemeyeceğini ifade etmişti. Diziye katılan isimlerden birisinin de güzel oyuncu Cemre Ebuzziya olduğu ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Helena karakteri ile tanınan Ebuzziya, birçok film projesinde farklı rolleri canlandırdı. Bartu Ben isimli dizide Serap olarak izleyici ile buluşan oyuncu, Karakomik Filmler 2 Arada’da Songül olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

İbrahim Büyükak bir ilke imza attı, İlginç Bazı Olaylar nasıl bir dizi? Cemre Ebuzzi da kadroya katıldı! 3

Ebuzziya, son dönemin dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor. Emin Alper’in Kızkardeşler filmiyle de övgüleri toplamıştı.

İbrahim Büyükak, kendi hayatında yola çıkarak İlginç Bazı Olaylar isimli dizisinin hikayesini yazdı. Hem kalıcı hem de konuk olarak birçok ünlü ismin de dizide yer alması bekleniyor. Büyükak daha önce yaptığı açıklamada, heyecanlı olduğunu ve ilk kez bir dizi yaptığını söylemişti.

Hayatına dokunan yerler olduğunu ancak birebir kendisini anlatmayacağını belirten İbrahim Büyükak, “Gençliğimi nasıl yaşayamadığımı anlatacağım” diye detay vermişti.