Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Aktaş durdu durdu, dizi bombasını Savaşçı ile patlattı!

Serenay Aktaş durdu durdu, dizi bombasını Savaşçı ile patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son yıllarda ekranda pek fazla görünmeyen daha çok sinema filmleri ile dikkat çeken Serenay Aktaş, yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı. 2010 yılından bu yana dizilerde yer almaya başlayan Aktaş, farklı yapımlarda boy gösterdi. Arka Sıradakiler dizisindeki Gülüm karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Ayşe Hatun olarak geniş kitleler tarafından tanınmıştı.

Kaçak Gelinler dizisinde Pınar, İlişki Durumu Karışık’ta Ceyda ve Meryem dizisinde de Burcu karakterleri ile öne çıkan oyuncu, farklı dizi ve film projelerinde de boy gösterdi. Son 3 yıldır dizilerde rol almayan Seranay Aktaş, yeniden setlere Savaşçı dizisiyle dönme kararı aldı. Limon Yapım ile anlaşan oyuncu, yenilenen dizinin ekibine katıldı.

Aktaş; sağduyulu, makul, soğukkanlı, bilgili bir subay olan Teğmen Selcen Efe karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in ayrıldığı Savaşçı dizisinin kadrosu artık bambaşka isimlerden kurulu… Yenilenen kadrosu ile birlikte Savaşçı yakında ekrana bomba gibi bir dönüş yapacak.

İşte yeni Savaşçı kadrosu: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer…