Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisinin kadrosu ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya ile daha da güçlendi!

Ya Çok Seversen dizisinin kadrosu ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya ile daha da güçlendi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının yaz dönemi için iddialı projelerinden olan Ya Çok Seversen, perşembe günleri için yeni bir alternatif dizi oldu. Ancak ilk bölümü itibari ile 2’li reytinglerde gerçekleşen oranlar şaşırtıcıydı. Daha yüksek reytingler beklenirken, dizinin sosyal medyadaki müthiş çıkışına rağmen reytinglerin bundan çok da etkilenmediğini gözlemledik.

İşte bu noktada Ya Çok Seversen dizisinin ikinci bölümünün reytingleri büyük önem kazandı. Ayrıca diziye yeni katılan ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya, hikayeye yeni bir heyecan katacak.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni karakteri Bige herkesi şaşırtacak. Yayınlanan fragmanda Bige ilk kez ortaya çıktı.

Hikayesiyle seyircinin gönlünü kazanan dizinin kadrosuna yeni bölümde ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya etkili bir rolle katılmış oldu.

Başarılı oyuncu Bige karakteri ile ilk kez yeni tanıtımda seyircinin karşısına çıkıyor.

Ateş ve Umut’un çocukluk arkadaşı, yurtdışında moda okumuş çok yetenekli bir tasarımcı olan Bige, Ateş’in isteği üzerine Jülide Arcalı Moda Okulu’nun başındadır. Bige’nin Ateş ve Leyla’nın ilişkisini etkileyeceğinin sinyalleri tanıtımda gözler önüne seriliyor.

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen dizisinde iddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yeni dizi için emek veriyor.

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ya Çok Seversen’in merakla beklenen 2’nci bölümü 13 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.