Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Büyükak’ın Eser Yenenler ile ilgili açıklamaları çok konuşulur!..

İbrahim Büyükak’ın Eser Yenenler ile ilgili açıklamaları çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç üçlüsünün uzun yıllara dayanan bir dostluğu var. Artık her biri aile kuran çoluk çocuğa karışan ve farklı projelerde hayranlarının karşısına çıkan üç ünlü isim birlikte çok sık görüntü vermese de zaman zaman birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalarla gündeme geliyorlar.

İbrahim Büyükak yakın dostu Eser Yenenler ile ilgili yaptığı esprili açıklamalarla yine çok konuşulacak.  İbrahim Büyükak’a Eser Yenenler’in “27 yıldır diyetteyim.” sözleri hatırlatılınca olanlar oldu.  Yakın arkadaşına takılmadan edemeyen Büyükak, “Eser kaç yaşında? 37 falandır. Bir 10 sene atmış. Biberonla, sütle diyete başlamıştır. Onu diyet falan yakında nitelikli dolandırıcılıktan içeri alacaklar, yıllardır, ‘Diyet yapıyorum’ diye bizi kandırıyor!” ifadelerini kullandı.

Eşi Nurdan Beşen Büyükak ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ nde Etiler’deki bir mekanda baş başa yemek yiyen İbrahim Büyükak, Demet Özdemir ile evlilik yolunda adım atan Oğuzhan Koç’a da mutluluklar dileyerek, “Tebrik ederim. Bu konuyla ilgili kendisine sorsanız daha güzel. Çok mutlu olsunlar. Allah mesut etsin. Bu işler güzel şeyler” şeklinde konuştu.

İbrahim Büyükak'ın Eser Yenenler ile ilgili açıklamaları çok konuşulur!.. 7

Senaryosunu kendi yazdığı son komedi filminin yönetmenliğini de üstleneceğini belirten İbrahim Büyükak, oyuncu kadrosunun henüz netleşmediğini söyledi.

Büyükak, muhabirlerin, “Komedi filmlerinde genellikle hep aynı isimlerin oynadığına yönelik bir anlayış var. Bunu katılıyor musunuz?” sorusuna, “Benim filmlerimde hep aynı değil. Sadece Yol Arkadaşım’da Oğuzhan’ı oynatmıştık. Diğer filmlerde farklı isimler vardı. Çeşitliyorum yani.

Siz bana oradan başka bir gönderme yapıyorsunuz. Konuyu Cem Yılmaz ağabeye getireceksiniz, anlıyorum. O tercih meselesi. Aynı kadro ile çalışma alışkanlığı olan yönetmenler, yazarlar da var. Cem ağabey de onu tercih ediyor. Bence çok güzel yapıyor.” yanıtını verdi.