Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisinin yayıncısı belli oldu, hem iyi hem kötü haber!

Süslü Korkuluk dizisinin yayıncısı belli oldu, hem iyi hem kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanması beklenirken Süslü Korkuluk dizisi için kriz iddiaları ortaya atıldı. Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında duyurduğu ve ilk fragmanını da paylaştığı dizi büyük heyecana yol açtı. Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisinin başrolde buluşması çok iyi bir adım oldu. Dizi hayranları bu ikiliyi seyretmek için sabırsızlandı.

Ancak sonradan anlaşıldı ki yapımcı OGM Pictures ile yayıncı tv8 arasında sorunlar var… Acun Ilıcalı’nın Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu ile anlaşmazlık yaşadığı ortaya çıkınca da tv8 işi patladı…

tv8 ile işlerin bozulmasının altında bir bölümün 2 milyon lira gibi bir bütçeye çıkması ve kanalın da bu kadar yüksek bir maliyeti kabul etmemesi yatıyordu. Tüm bu iddiaların arasında Acun Ilıcalı, Gülseren Budayıcıoğlu’nu Dominik’teki Survivor’a götürünce yeni bir anlaşma ihtimali doğduğu düşünüldü.

Disney Plus ve birkaç yayıncı ile de OGM Pictures yetkilileri görüşmeler yaptı. Görüşme yapılan platformlardan birisi de Netflix olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Süslü Korkuluk dizisinin yayıncısı olarak Netflix ile anlaşma sağlandı.

Televizyon kanallarının çok yüksek bütçesi nedeniyle erişemedikleri Süslü Korkuluk dizisi Netflix’te yayınlanacak. Bu durum platforma üye olmayanları üzecektir ama en azından dizinin yayınlanacak olması iyi bir gelişme olarak yorumlanıyor.