Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Büyükak’ın yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar’da son dönemin çok konuşulan o ismi de yer alacak

İbrahim Büyükak’ın yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar’da son dönemin çok konuşulan o ismi de yer alacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oynadıktan sonra ünlü olan İbrahim Büyükak, daha sonra aynı dönemde BKM Mutfak’ta rol aldıkları Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile bir dönem show programı da yapmışlardı. Daha sonra bireysel çalışmalarına dönen ekipten İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ile senaryosunu kendisinin yazdığı Yol Arkadaşım filminin iki versiyonunda birlikte rol almıştı.

İbrahim Büyükak, dizilerde rol almak yerine sinema filmleri yapmayı tercih edenlerden. Oyuncu, aynı zamanda senaristliğini de yaptığı filmlerle konuşuluyor. Son olarak da Bayi Toplantısı filmini yazmış ve oynamıştı.

2020 yılının Şubat ayında sinemalarda gösterilmeye başlayan film, daha sonra Netflix’te yayınlanmıştı. Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin’in de rol aldığı filmin ardından Büyükak’ın bir ilke imza atarak dizi hazırlığı yaptığı da ortaya çıkmıştı. Büyükak, ‘İlginç Bazı Olaylar’ ismini taşıyan yeni bir dizisinin hazırlığında. Yapım bu kez Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen’de yayınlanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından İbrahim Büyükak’ın yine hem yazıp hem de başrolünde oynayacağı dizide Cemre Ebuzziya’nın da rol alacağını duyurdu.

İbrahim Büyükak'ın yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar'da son dönemin çok konuşulan o ismi de yer alacak 8

Ebuzziya, son dönemin dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor. Bartu Ben isimli BluTV’nin dizisinde de dikkatleri çeken oyuncu, Emin Alper’in Kızkardeşler filmiyle de övgüleri toplamıştı. Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler isimli filmde de rol alan oyuncu, bu kez İbrahim Büyükak ile kamera karşısına geçecek…

İbrahim Büyükak'ın yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar'da son dönemin çok konuşulan o ismi de yer alacak 9