Ana sayfa Sosyal Medya Büyük sürpriz! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan ilk aşk pozu!

Büyük sürpriz! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan ilk aşk pozu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteriyle ekranlara gelen Demet Özdemir’in kısa bir süre önce Oğuzhan Koç ile beraber olduğu magazin medyasına bomba gibi düşmüştü. Birliktelikleri, İzmir Çeşme’de bir mekandan çıkarken görüntülenince ortaya çıkan Koç ve Özdemir, sosyal medyadan kısa açıklamalarla durumu yalanlamamışlardı.

Yağmur Tanrısevsin ile 5 yıllık bir ilişki yaşayan ve geçtiğimiz yıl ayrılan Oğuzhan Koç’un bir süredir kalbi boştu. Demet Özdemir ise özel hayatını hep gözler önünden uzak tutmaya çalıştı. Uzun zamandır yalnız olduğunu da bazı kişilerle anılınca kendisi sosyal medyadan açıklamıştı.

İkili arasında bir ilişki olduğu dillendirilse de Çeşme’de gözlerden uzak tatil yaptıkları bir fotoğrafla öğrenildi. Yeni yılın ilk günlerinde ortaya çıkan fotoğraftan sonra Özdemir, ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” diyerek ilk kez ilişkiyi kabul etmişti.

Büyük sürpriz! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan ilk aşk pozu! 8

Oğuzhan Koç ise instagram hesabından “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şuan Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim.” notuyla durumu aktarmıştı.

Sonunda ikili aşklarını saklamadan, birilerinin ya da paparazzilere bırakmadan kendi fotoğraflarını kendileri yayınladılar! Demet Özdemir, bir kaç saat önce bugün (8 Aralık) Oğuzhan Koç ile birlikte bir fotoğraflarını instagram sayfasının story bölümünden yayınladı.

Herhangi bir yorum yapmayan Özdemir’in kalp emojisi eklemesi de dikkatlerden kaçmadı. İki genç aşığın hayli keyifli ve mutlu oldukları da fotoğrafa yansımakta.

İşte yeni yılın çok konuşulan aşkının ilk fotoğrafı:

Büyük sürpriz! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan ilk aşk pozu! 9