Ana sayfa Sosyal Medya Cansel Elçin büyük bir karar aldı ve imajı değişmeye başladı!

Cansel Elçin büyük bir karar aldı ve imajı değişmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Cansel Elçin, 3 yıllık aranın ardından Sol Yanım isimli Star TV dizisiyle ekrana dönüş yapmıştı. Oyuncu ayrıca 2020 yılında çekilen Senkron isimli mini dizide de yer almış ve bu yapım da Gain platformunda izleyicilerle buluşmuştu.

Ünlü oyuncu, İhsan karakterine hayat verdiği Sol Yanım dizisinin finalinden bu yana da pek ortalıkta görünmemişti. Oyuncuyu sokakta görenler gözlerine inanamıyor. Kameralara da yakalanan Cansel Elçin, bir hayli kilo vermiş haliyle yepyeni bir görüntüyle kameraların karşısına çıktı.

47 yaşında olan oyuncu belirli bir yaştan sonra daha dikkat etmek gerektiğini anlattı ve zayıflamasının altında da yeni beslenme tercihlerinin yattığını anlattı.

Glutensiz beslendiğini ifade eden oyuncu, “Bunlara dikkat ettim ve günde iki defa yemek yiyerek… Zaten spor yapıyorum. Ben spor yaptığım sürece ne yersem yiyeyim, her türlü vücudumdan onu atarım diye düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Belirli bir yaştan sonra metabolizmam düşüyor. Bu yüzden de yemeğine dikkat etmen lazım” diye konuştu.

Makarna, pilav ve patatesi hayatından çıkarttığını da anlatan oyuncu, haftada 2 kez balık yemeye çalıştığını belirtti.

Ödem attığını ve 3-4 kilo kadar verdiğini anlatan oyuncu, eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile birlikte biraz dinlenmek istediklerini, spor ile tatili birleştirmeye çalışacaklarını anlattı. Oyuncunun röportajını videoda bulabilirsiniz.