Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisine başlayan Uğur Güneş’ten yeni imaj çalışması!

Kanunsuz Topraklar dizisine başlayan Uğur Güneş’ten yeni imaj çalışması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde başrolde yer alan Uğur Güneş, canlandırdığı Yılmaz Akkaya karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Oyuncu, diziye Aralık ayında yayınlanan 78 bölüm ile birlikte veda etmişti.

Uğur Güneş diziden ayrıldıktan sonra ise Gold Film tarafından titizlikle hazırlanan Kanunsuz Topraklar isimli yeni Fox TV dizisi için imzayı atmıştı. Esra Bilgiç ile yeni dizide buluşan Uğur Güneş, hayranlarını bir hayli meraklandırdı. Ünlü oyuncunun yeni rolünü ve imajını merak eden takipçileri için sosyal medya paylaşımları bazı fikirler veriyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin Zonguldak çekimlerinin başladığına yönelik bilgiler gelmişti.Ekip buradaki çekimleri de tamamlamıştı. Bundan sonra hikayenin İstanbul bölümlerinin çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar dizisine başlayan Uğur Güneş'ten yeni imaj çalışması! 1

1940’lı yıllarda geçen ve kömür madenlerinin de merkezinde yer aldığı hikayede Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisi yeni favori dizi çifti olabilir. Yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisinin de Kanunsuz Topraklar olacağı belirtiliyor.

Uğur Güneş de uzun süren Bir Zamanlar Çukurova macerasından sonra bambaşka bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncunun son günlerde paylaştığı fotoğraflar yeni dizisindeki imajından da izler taşıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisine başlayan Uğur Güneş'ten yeni imaj çalışması! 2