Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol’un ayrılık kararı çok şaşırttı!

İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol’un ayrılık kararı çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide rol alan İbrahim Çelikkol’un eşi Mihre Çelikkol ile mutlu bir evliliği vardı. Çift, büyük bir aşk yaşamış ve sonrasında 2017 yılında sürpriz bir nikahla evlenmişlerdi.

Ünlü oyuncunun mimar olan eşi Mihre ile mutlu evliliklerinde bazı sorunlar yaşadıkları ve ayrılık kararı aldıkları ise magazinin gündemine şaşırtıcı bir haber olarak düştü!

Çiftin 2019 yılında Ali isimli bir oğulları da dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak bir hayat süren ikilinin ayrılık kararı, hiç beklenmeyen bir olaydı.

Ancak 39 yaşındaki oyuncunun eşi ile ayrılma kararı aldıkları haberleri bir anda medyada konuşulmaya başlandı. Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı için bir süredir Adana’da.

Hilal Altınbilek ile başrolünde oynadığı dizideki başarılı performansıyla dikkatleri çeken oyuncunun özel hayatındaki bu gelişme ise hayranlarını da şaşırtan bir gelişme oldu.

Çiftin evliliklerini kurtarmak için aylardır çaba sarfettikleri ancak başarılı olamadıkları ve geldikleri noktada da ayrılık kararında birleştikleri ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol, eşinin kendisine daima yardımcı ve destekçi olduğunu belirterek, “Beni benden daha fazla düşündüğü oluyor” ifadesini kullanmıştı.