Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Döngel’den Aşk Mantık İntikam itirafı!

Melisa Döngel’den Aşk Mantık İntikam itirafı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz dizisi olarak başlayan ve izleyenler tarafından beğeni toplayınca da sezonda da devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV’nin başarılı bir yapımı olarak ekranda yer almakta. Romantik komedi türündeki dizi, No:9 Productions imzalı ve başrollerinde son dönemin çok konuşulan 4 genç oyuncusu Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel yer alıyor.

Dizi, Haziran ayında yayına başlamıştı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin bu hafta yılbaşı nedeniyle yeni bölümü ekrana gelmedi. Sevilen dizide Çağla karakterine hayat veren Melisa Döngel, dizinin öne çıkan isimlerinden birisi olarak kariyerini taçlandırıyor.

Melisa Döngel, en büyük ilgiyi Bizim Hikaye dizisi ile çekmişti. Oyuncu, daha sonra Aşk Ağlatır, Elif ve Sen Çal Kapımı dizilerinde de oynamıştı. Aşk Mantık İntikam dizisindeki rolüyle de dikkatleri çekiyor.

Başarılı oyunculuğu ile konuşulan Melisa Döngel, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj vermişti geçtiğimiz günlerde. Oyuncunun dizideki Çağla rolüyle ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Melisa Döngel'den Aşk Mantık İntikam itirafı! 7

Melisa Döngel, dizide hayat verdiği kadından çok farklı olduğunu vurguladığı sözlerindeki net vurgular, Çağla karakteri ile ne kadar tezat olduğunu da ortaya koymakta!

Melisa Döngel, Aşk Mantık İntikam’da Çağla’nın aşkı için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan tavrını pek de benimsemiyor kendi hayatında. Özellikle tek taraflı bir ilişkiye bakışı çok daha farklı. Oyuncu, “Melisa olarak bana âşık olmayan bir adam için dizideki karakterim kadar ileriye asla gitmem.” diye konuşurken, kendi sevgi anlayışının çok başka olduğunu vurgulayarak sözlerine şöyle devam etmekte:

“Hayatımın hiçbir evresinde birinin hayatına bu kadar müdahale eden hareketler yapmam. Hele ki âşık olduğum, sevdiğimi söylediğim bir adamı sırf kendi mutluluğum için büyük bir mutsuzluğa sürüklemezdim. Benim sevgi anlayışımın dışında bir hareket.”