Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un Mehdi’si kimseye yaranamadı! Doğduğun Ev Kaderindir’de bir garip durum!

İbrahim Çelikkol’un Mehdi’si kimseye yaranamadı! Doğduğun Ev Kaderindir’de bir garip durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8 ekranlarında dün akşam 33. bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde heyecanlı anlar yaşandı. Nermin’i aldatan Ekrem, olayların arkasındaki isim olarak ortaya çıktı. Ekrem karakterine hayat veren isim ise Arka Sokaklar’ı da izleyenlerin yakından hatırlayacağı Nail Kırmızıgül.

Dizide Mafya gibi halleri ile dikkatleri çeken İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi, dün akşam yayınlanan bölümde Ekrem’in silahından çıkan kurşunların Zeynep’e isabet etmemesi için önünde siper oldu. Sadece Zeynep değil, Nermin ve Barış’ın da önünde siper olan Mehdi vuruldu…

Bu sahneleri büyük heyecanla seyreden izleyiciler, 34.yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili bir hayli meraklandı. Bazı dizi hayranlarının ise itirazları vardı ve sosyal medyada ilginç yorumlar yapıldı. Bu yorumları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sosyal medyada dün akşam Barış karakterine hayat veren Engin Öztürk, en çok konuşulan konuların başında geldi. Diziyi değil de Öztürk’ü konuşan izleyiciler, binlerce mesaj bıraktı.

Mehdi karakteri ile ilgili de çok ilginç yorumlar yapıldı. Dizinin gidişatını da eleştiren izleyiciler, esprili yorumlar da bıraktı. İşte o yorumlardan bazıları:

“Dizi git gide mafya dizisine mi dönüyor, bana mı öyle geldi?”

“Kurşunların önüne Mehdi atılıyorsa neden o korumalar var anlamadım. Mantık diye bi şey yok ya dizide.”

“Zeynep kesin Mehdi benim için canını tehlike attı diye kendini ona borçlu hisseder, iyice sinir bozmaya başladı dizi.”

“Sayın yönetmen Mehdi’yi bi salın adam ya hastanede yada hapiste.”

“Mehdi, Barış’ın önüne atlayıp kurtardı.”

“O kadar korumayla geziyor Mehdi, silah çekiliyor adamlar izliyor. Daha silah çekmeden vurmaları lazımdı, ne işe yarıyor o adamlar?”

“Sırf Zeynep Barış olmasın diye, hemen kavuşmasınlar diye Mehdi’yi 1 yıl hastanede tutarlar. Zeynep iyice vicdan azabından ölür bizde sinirden kafayı yeriz.”