Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde iki gerçek ortaya çıktı, hikaye birbirine girdi!

Maraşlı dizisinde iki gerçek ortaya çıktı, hikaye birbirine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 7 bölümü büyük beğeni topladı. Geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Maraşlı dizisinde 8. yeni bölüm önemli olayların ortaya çıkacağı sahnelerle dolu olacak…

Maraşlı hayranlarının çok şaşıracağı bir gerçek ortaya dökülüyor. Serhat Kılıç’ın canlandırdığı ve sürekli dizide bir gizem yüklenen Necati karakteri hakkındaki detaylar izleyicileri çok şaşırtacak. Necati, babası için katil olduğunu söyleyecek. Peki Necati kimi öldürdü? Tahminler Ömer’i öldürdüğüne işaret ediyor ama başka olaylar da yaşanmış olabilir.

Necati’nin “Ben senin hayatını kurtarmak için katil oldum baba” diye konuştuğu anlar 8.bölüm fragmanına yansıdı. Yeni bölümde Necati ve babası Aziz’in konuşmasında başka hangi ayrıntılar ortaya çıkacak merakla bekleniyor.

Maraşlı dizisinde iki gerçek ortaya çıktı, hikaye birbirine girdi! 7

Dizide bir başka gerçek daha ortaya çıkıyor. Maraşlı hakkında bir sır var ve saklanan bu sır yıllar sonra ortaya çıkacak. Aziz, Maraşlı’ya şöyle söylüyor: “Bu yüzden bu sırrı yıllar yılı sakladın herkesten, şimdi nasıl oldu da her şey ortaya çıktı Maraşlı” diye söylüyor. Peki bu sır ne? İşte onu yeni bölümde görebileceğiz.

Bu arada Mahur karakteri de Maraşlı’ya olan güvenini söze döküyor ama içine kuşku düşüren bir gelişme daha yaşanacak. Maraşlı’nın gelişmeleri kayıt ettiği teybi bulan Mahur, dinleyebilecek mi? Çünkü Maraşlı hemen gelip elinden alıyor. Ancak bu sahneden sonra Mahur’un içini kemiren şüpheler belirecektir.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin muhteşem uyumu ve güçlü hikayesi ile iyi reytingler alan Maraşlı dizisinin 1 Mart Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.