Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Tatlıses’in 9 yılın ardından ekrana geri dönüşü Eylül ayında çok konuşuldu!

İbrahim Tatlıses’in 9 yılın ardından ekrana geri dönüşü Eylül ayında çok konuşuldu!

tarafından ker_def

Eylül ayında magazin dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri ve medyada geniş yer bulan magazin olayları belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM) medya raporuna göre, geçtiğimiz ay en çok konuşulan konulardan birisi de İbrahim Tatlıses’in yeniden ekranlara dönme kararı almasıydı.

9 yılın ardından İbo Show programı yeniden izleyicilerle buluşacak. 1993-2011 yılları arasında yayınlanan İbo Show programı, ünlü sanatçısının silahlı saldırı sonucu sağlık sorunları yaşaması nedeniyle devam edemedi.

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırı nedeniyle sağlık sorunları yaşayarak ekranlardan uzak kalan “İmparator” lakaplı İbrahim Tatlıses, yeniden ekranlara dönüyor. İlk programını 1993 yılında yapan Tatlıses, İbo Show programını 2011 yılına kadar devam ettirmişti. Yaşadığı elim olayın ardından tedavi süreci nedeniyle programa aran veren Tatlıses, 9 yılın ardından kaldığı yerden devam etmek üzere sahneye çıkacak.

İbo Show programının başlayacağı müjdesini veren Tatlıses, “Millet çok istiyor, otursan yeter diyorlar. Ben de buna inandım. Oturmayacağım, şarkı da söyleyeceğim. Çünkü felç sadece elime – ayağıma geldi, sesimde felç yok.” açıklaması ile sevenlerini bir kez daha duygulandırdı.

Programın yayınlanan ilk fragmanında “Çok özledim be” sözleriyle de dikkat çeken İmparator’un İzmir’de yaşadığı ve çekimleri için haftada bir gün İstanbul’a geleceği haberleri de gündemde bolca yer aldı. Ekranlara tekrar dönme açıklaması ile gündemde yer alan İbrahim Tatlıses, MTM’nin aynı raporuna göre Eylül ayı boyunca toplam bin 967 habere adını yazdırdı. Eylül ayında magazin gündeminde Tatlıses, 7. sırada yer aldı.