Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinde yanlış hareket ve büyük suçlama!

Öğretmen dizisinde yanlış hareket ve büyük suçlama!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Pazar akşamları yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan Öğretmen dizisinin yeni bölümü de heyecanlı sahnelerle dolu… İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serdar Kesin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Dizinin geri dönüşü izleyicileri mutlu etti belki ama reytingler ilk yayınlanan 4 bölümü göre düşük gelmişti. Öğretmen dizisinin 36 bölüm olması ve Mayıs ayında sona ermesi planlanmıştı. Bu planlarda bir değişiklik olacak mı henüz net değil. Ancak reyting sonuçlarının önümüzdeki haftalarda düzelmesi de mümkün gibi görünüyor. İşte Öğretmen dizisi 18 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 6.bölümden tüm detaylar:

Ortaya çıkan “Avcı” bilgisi yüzünden artık zan altında olanlar Küçükkapı Lisesi öğretmenleridir. İçeride 12A sınıfının can güvenliği ise tek bir öğrencinin yanlış bir hareketiyle yeniden tehlike altındadır.

Dışarıda öğretmenler birbirlerini yerken, 12A sınıfından bir öğrenci ise bir öğretmen hakkında geri dönüşü olmayan bir suçlama yapmak üzeredir.

Zeynep de kendini tehdit eden öğretmeni bulmak için Küçükkapı Lisesi’ne gelmiştir. Yılmaz
ise Akif’in oyununu bozmak için Zeynep ile iş birliği yapmak ister. İşte 6. bölümden 2. fragman: