Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘İçimizden Biri’ dizisinin ‘Havva’sı Özge Yağız, partneri Bora Akkaş’ın en çok hangi özelliğini seviyor?

‘İçimizden Biri’ dizisinin ‘Havva’sı Özge Yağız, partneri Bora Akkaş’ın en çok hangi özelliğini seviyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Özge Yağız, diziler konusunda son yıllarda şanssızlık yaşıyor. Kanal 7’nin günlük dizisi ‘Yemin’de canlandırdığı ‘Reyhan’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız, ‘Yemin’den sonra uzun ömürlü bir projede yer alamadı.

Yemin’ dizisinden ayrıldıktan sonra  Star TV’de yayınlanan ‘Sol Yanım’ isimli dizide baş rolde yer alan oyuncu, 12 bölüm süren dizide iyi bir performans ortaya koydu. Ancak dizinin tutmaması Özge Yağız’ın kariyerine talihsizlik olarak yazıldı…

Ünlü oyuncu kendisini geliştirdiği ve tecrübelerini artırdığı bu dönemde Show TV’nin yeni dizisi ‘İçimizden Biri’nde  Bora Akkaş ile birlikte rol alıyor.

'İçimizden Biri' dizisinin 'Havva'sı Özge Yağız, partneri Bora Akkaş'ın en çok hangi özelliğini seviyor? 7

‘İçimizden Biri ‘ sezona iddialı giriş yaptı ancak reytinglerde iyi sonuçlar alamadı. Bunun üzerine de altıncı bölümün final bölümü olmasına karar verildi. Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolünde yer aldığı eğlenceli diziden geriye sadece 2 bölüm kaldı.

Dizide, Akkaş ve Yağız’ın uyumu da izleyiciye yansıdı. Sosyal medyada ‘1 soru 3 cevap’  videosunda soruları yanıtlayan Özge Yağız, rol arkadaşı Bora Akkaş’ın en sevdiği özelliklerini, saygılı, sevgi dolu ve adaletli olması olarak sıraladı.

Özge Yağız, Türkan Şoray ve Kerem Alışık ile birlikte rol almak istediğini de söyledi. Yağız, ‘çocukken oynamayı en sevdiği oyunlar’ sorusuna ise; Hırsız -polis, Hulahop ve sek sek yanıtını verdi.

Özge Yağız canlandırdığı ‘Havva’ karakterinin ise en çok, ailesine düşkünlüğünü, özgüvenli ve dik duruşunu sevdiğini ifade etti.  Oyuncu, ‘Evinize gelen misafire ne ikram edersiniz?’ sorusunu ise; Tatlı, netflix ve kitap olarak yanıtladı.

Özge Yağız’ın 1 Soru 3 Cevap videosunun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;