Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir önce kendini kızgın kumlara attı, sonra şıklığıyla göz kamaştırdı!

Demet Özdemir önce kendini kızgın kumlara attı, sonra şıklığıyla göz kamaştırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir, Can Yaman’la birlikte rol aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı ve aranılan kadın oyuncular arasına girmeyi başardı.

Romantik- komedi tarzında ki işlerden sonra TV 8’de yayınlanan ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisiyle dram türünde ki başarısını da kanıtlayan oyuncu, dizisi final yapar yapmaz Netflix için ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmi çekti. Filmde Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaşan başarılı oyuncunun yeni projesini hayranları dört gözle bekliyor.

Demet Özdemir gelen teklifleri değerlendiriyor. İnce eleyip sık dokuyan ve iddialı bir proje ile ekranlara gelmek isteyen güzel yıldız şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor ve bol bol dinleniyor.

Bu arada hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideren Demet Özdemir, 14 milyondan fazla takipçisinin olduğu instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Instagram’dan, bir otel açılışı için giittiği Dubai’de kumlar üzerinde çekilen videosunu paylaşan oyuncu hayranlarını mest etti.

Demet Özdemir instagram hesabından yaptığı son paylaşımla da göz kamaştırdı. Turuncu renkteki derin sırt dekolteli tuvaletiyle poz veren oyuncu, güzel fiziğini gözler önüne serdi.

Demet Özdemir önce kendini kızgın kumlara attı, sonra şıklığıyla göz kamaştırdı! 8

Demet Özdemir’in kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafına takipçileri, ‘Dubai yanmış diyorlar’, ‘Her renkle dans etmek bu olmalı adeta’, ‘Yine mi yakıyorsun Demet?’ şeklinde, beğeni dolu yorumlar yaptılar.

Demet Özdemir önce kendini kızgın kumlara attı, sonra şıklığıyla göz kamaştırdı! 9