Ana sayfa Sosyal Medya İdris Nebi Taşkan yeni dizisindeki rol için çok çalışıyor!..

İdris Nebi Taşkan yeni dizisindeki rol için çok çalışıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Oyuncu İdris Nebi Taşkan, Kanal D’nin Baht Oyunu adlı dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanındı.  Baht Oyunu dizisinin ardından uzun süre herhangi bir projede yer almayan oyuncu en son Fox TV’nin yaz dizisi Gizli Saklı’da ‘Tufan’ karakterine hayat verdi.

Oyuncu yeni sezonda  TRT1’in Avcı dizisinde rol alacak. Avcı için yoğun bir eğitim süreci geçiren oyuncu bu anları sosyal medya hesabında da paylaşıyor.

2022-2023 sezonunun iddialı projelerinden biri olacak olan Avcı’da Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolde yer alyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan ile birlikte Burak Tozkoparan’da yer alıyor.

Rolü için çeşitli eğitimlerden geçen İdris Nebi Taşkan bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, at binme ve dövüş eğitimleri alarak bu tür sahneler için yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor.

İdris Nebi Taşkan yeni projesi için çok çalışıyor!.. 22

Bozdağ Film’in yapımcılığındaki Avcı’nın ön hazırlıkları devam ediyor. Dizinin hikayesinde bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerin de yer alacağı ortaya çıktı. Bu da gösteriyor ki, Avcı dizisi yakın döneme ilişkin bazı olayların arka planında neler yaşandığına yönelik olarak ekran başındaki izleyicilere yeni bir yaklaşım sunacak.