Ana sayfa Sosyal Medya İki video ortalığı karıştırdı! Kerem Bürsin, Hande Erçel’e iltifatlar etti, hayranları yeniden aşk iddialarını dillendirdi!

İki video ortalığı karıştırdı! Kerem Bürsin, Hande Erçel’e iltifatlar etti, hayranları yeniden aşk iddialarını dillendirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi başladığından beri birbirlerine yakıştırılıyorlar. Magazin dünyasında uzun süre sevgili oldukları şeklinde haberler de yapıldı ve tüm yalanlamalarına rağmen zaman zaman yine bu tür haberler çıkıyor.

İki oyuncu da bu yöndeki haberlere artık yanıt bile vermekten sıkıldılar. Hayranları ise onları bir arada görmek istiyor. Her yaptıkları paylaşıma da bu yönde yorumlar yapıyorlar.

“En güzel çift” diyerek iki oyuncuyu birbirlerine yakıştırmaya da devam ediyorlar. Hande Erçel’in ismi bir süredir Murat Akdoğan isimli bir kişi ile anılıyor. Erçel bu konuya hiç bir yanıt vermedi ve elde bir kanıt da yok!

Ancak konu magazin gündeminden düşmüyor. Tam da bu süre içinde Kerem Bürsin’in sette Hande Erçel’e takıldığı anları videoya alıp yayınlaması, ikiliyi yine sosyal medya gündeminin başına oturttu.

İki video ortalığı karıştırdı! Kerem Bürsin, Hande Erçel'e iltifatlar etti, hayranları yeniden aşk iddialarını dillendirdi! 9

HanKer etiketi twitter’ın gündeminde ilk sıraya gelirken, Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları adeta sosyal medyada çığlıklar atmaya, bunun ikili arasındaki aşkı ortaya koyduğu şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Kerem Bürsin’in Hande Erçel’in yanından geçerken bir kaykaya bindiği o anların videosu bir anda sosyal medyada yayıldı. Bürsin’in ‘Amanım’ diye yaptığı söylemi, kendisiyle dalga geçerek yayınladığı videoyu gören ikilinin hayranları yorum üstüne yorum yağdırmaya başladı.

İki video ortalığı karıştırdı! Kerem Bürsin, Hande Erçel'e iltifatlar etti, hayranları yeniden aşk iddialarını dillendirdi! 10

Bir anda sosyal medyada Hande Erçel ve Kerem Bürsin üst sıralara çıktı. Twitter gündemine oturdular.

İki video ortalığı karıştırdı! Kerem Bürsin, Hande Erçel'e iltifatlar etti, hayranları yeniden aşk iddialarını dillendirdi! 11

İkilinin hayranları sosyal medyada Kerem Bürsin’in paylaştığı ve birisinde Erçel’e “Çok mu güzelsin sen” diye takılmasıyla birlikte sosyal medya adeta coştu!

Yine bir başka videoda da Kerem Bürsin, Hande Erçel’e takılıyor…