Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın oyuncusu bankanın marka yüzü oldu

Menajerimi Ara’nın oyuncusu bankanın marka yüzü oldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Menajeri Ara’nın bir oyuncusu, bir banka ile reklam anlaşması yaptı. Netflix’te ‘Menajerimi Arayın’ isimli Fransız dizisinin uyarlaması olan dizide Çınar karakterine hayat veren Fatih Artman’ın reklam yüzü olduğu öğrenildi.

Fatih Artman’ı izleyiciler bundan sonra Menajerimi Ara ile birlikte Garanti Bankası’nın reklamlarında da izleyecekler. Haberi, Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından verdi.

Fatih Artman, izleyenlerin en çok Behzat Ç. isimli dizideki Harun karakteriyle dikkatleri çekmişti. Kariyerine Leyla İle Mecnun dizisiyle başlayan oyuncu, fenomen dizi Behzat Ç.’de oynadıktan sonra daha çok tanındı.

Bu arada geçtiğimiz aylarda çok konuşulan Netflix’in Bir Başkadır isimli dizisindeki rolüyle de çok konuşulmuştu. Fatih Artman, Vatanım Sensin, Son Destan, Beş Kardeş gibi dizilerde de rol aldı.

1988 Ankara doğumlu olan oyuncu, ayrıca reklamda bir başka isim ile partner olacak ama o kişinin kim olduğu henüz netlik kazanmadı.