Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 14 Ağustos Çarşamba 18. Bölüm Fragmanı İzle

İki Yabancı 14 Ağustos Çarşamba 18. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 14 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 18. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Saras, Kumud’u tanımadan reddettiği için çok pişmandır. Daha fazla Kumud’u uzaktan sevmeye dayanamaz. Yaptığı hatayı tamir etmek için Kumud’a evlenme teklif etmeye karar verir.

Gün geçtikçe Kumud’a bağlanan Saras artık aralarındaki ilişkiyi resmiyete dökmeye karar verir. Bunun için evdeki tören ortamını fırsat bilip herkesin önünde Vidya’dan özür dileyerek Kumud ile evlenmek istediğini açıklar. Kumud’u tanımadan olumsuz bir karar verdiği için çok pişman olduğunu söyleyen Saras, geri kalan hayatını Kumud ile yaşamak istediğini açıklar. Vidya duyduklarına çok sevinir. Kumud ise beklemediği teklifle şok olur. Ailenin iznini alan Saras, heyecan içinde Kumud’un vereceği cevabı bekler. Kumud Saras’ın teklifini kabul edecek mi?

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra