Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisi atv’nin yeni bomba dizisi olabilir!

İkimizin Sırrı dizisi atv’nin yeni bomba dizisi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında önce Baş Belası isimli polisiye komedi dizisini izleyicilerle buluşturan atv, ardından da Kalp Yarası isimli dram yapımı ile faklı bir içerik türünü izleyicilerin beğenisine sundu.

Baş Belası beklenen başarıyı yakalayamasa da iyi bir dizi olarak dikkat çekti.. Kalp Yarası ise dram performansı ile iyi bir çıkış yaparak, güzel reytingler almaya devam ediyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran üçlüsünün başrolündeki dizi atv için yaz ekranının moral kaynağı oldu.

Şimdi ise yeni bir dram dizisi ile tanışmaya hazır olun. Bir anne ile kızının hikayesini anlatan, duygusallığı çok yüksek olan yeni dizi İkimizin Sırrı başlıyor… 8 Ağustos pazar akşamı dizinin ilk bölümünü izleyeceksiniz. Birçok izleyici şimdiden merakla bekliyor.

İkimizin Sırrı dizisi atv'nin yeni bomba dizisi olabilir! 8

Leyla Feray, Aras Aydın, Bestemsu Özdemir ve Dolunay Soysert dizinin başrollerinde yer alıyor… Nevra ve Alp karakterlerinin hikayesine birçok izleyici tutuklu kalacak. Sosyal medyada 1 aydan fazla süredir dizinin tanıtımları yapılıyor ve oyuncular izleyicileri ekrana davet ediyor.

Aras Aydın, “Hepinizi bekliyoruz” diyerek hayranlarını ekrana çağırdı. Alp, yalnızlığıyla yaşarken hayatının anlamı hiç ummadığı bir anda karşısına çıkacak. Alp Karuhan, Kasım Karahun’un, Seylan Sorgun’la yaşadığı yasak aşktan dünyaya gelen oğludur. Yalnız bir çocukluk geçiren ve hayatın karanlık yüzüyle erken tanışan Alp, büyüdüğünde soğuk ve sevgisiz bir adama dönüşmüştür. Annesine ne kadar öfkeli olsa da onun hayatını kurtarmak için yasa dışı işlere bulaşmaktan çekinmeyecektir.

İkimizin Sırrı dizisi atv'nin yeni bomba dizisi olabilir! 9

Neva karakterinde nasıl performans sergileyeceği merakla beklenen Leyla Feray, pazar akşamı için tüm izleyicileri atv ekranına davet ediyor. Neva, kocasını trafik kazasında kaybetmiş, tek dayanağı olan kızıyla hayat mücadelesi vermektedir. Kocasının alacaklılarının peşine düşmesiyle, anne kızın hayatı bir kaçma kovalamacaya dönüşür. Bu kovalamacada yolu Alp Karahun’la kesişir.

İkimizin Sırrı iddialı bir yapım olarak görünüyor ve Neva ve Hayal’in hayata karşı birbirlerine sımsıkı tutunmasını konu alıyor. Hayal karakterini canlandıran çocuk oyuncu ise Ahsen Türkyılmaz oldu.

Çağrı Çıtanak ise dizide Berk karakterinde yer alacak. Ceyhun Mengiroğlu’n ise Emir karakterinde izleyeceksiniz.

İşte 8 Ağustos Pazar günü ilk bölümü yayınlanacak olan diziden etkileyici bir fragman: