Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ın setlere döndüğü Ayrılık dizisinde büyük değişiklik yapıldı!

Gökçe Bahadır’ın setlere döndüğü Ayrılık dizisinde büyük değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanacak olan Ayrılık isimli dizinin bir süredir bilgileri sitemizde yer alıyor. Ancak önemli bir değişiklik yaşandığı da ortaya çıktı. Dizinin ismi değiştirildi.

MF Yapım tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar sonrasında ekip sete çıktı. Dizinin ilk çekimleri başlarken, Yusuf Pirhasan yönetmen koltuğunda oturuyor. Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü dizinin başrolünde yer alan isimler olarak dikkatleri çekiyor.

Ayrılık dizisinin isminin de değiştirildiği ve yeni ismin “Evlilik Hakkında Her Şey” olduğu ortaya çıktı. Fox TV’nin dizisinde 3 kız kardeşin boşanma avukatı olması ve içinde adalet konusu ile evliliklerin güçlü şekilde vurgulanması bekleniyor…Ali İpin’in de en son katılımının ardından dizi ekibi çekimler için bir araya geldi.

Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu’nun hikayesini yazdığı Evlilik Hakkında Her Şey ile birlikte Gökçe Bahadır 4 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerine dönmüş oldu. Sağlam bir oyuncu kadrosu bulunan dizide 3 kız kardeşin hikayesini izleyeceksiniz. 30 yıl sonra karşılarına çıkacak olan babaları bu üç kız kardeşin hayatını çok değiştirecek.

Evlilik Hakkında Her Şey ismiyle Eylül ayında ekranda olması beklenen yeni dizinin izleyicilerde nasıl bir ilgi göreceği de merakla bekleniyor.