Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisindeki yeni kararı izleyici destekliyor!

İkimizin Sırrı dizisindeki yeni kararı izleyici destekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı isimli atv dizisi ekranda yer almaya devam ediyor. Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizinin başrolünde Leyla Feray ile Aras Aydın yer alıyor… Dizinin ilk 4 bölümü tamamlandı.

Dram yönü ağır basan bir yapım olan İkimizin Sırrı, henüz bu türü seven izleyicilerin fark edemediği bir yapım oldu. Beklentilerin altında kalan reytinglerinin Eylül ayı itibariyle daha da yükselmesi tahmin ediliyor.

Dizi izleyicilerinin ekrana dönüşü ile birlikte Eylül ayında birçok yapım yeniden ekrana dönecek, yeni diziler başlayacak ve izleyici için birçok seçenek ortaya çıkacak. İkimizin Sırrı dizisi de bu seçeneklerden birisi olacaktır.

Dizinin beşinci yeni bölümü için alınan karar da dizi hayranlarını memnun etti. Neva ile Alp’in göstermelik de olsa evlenme kararına birçok izleyici destek çıktı.

Kızı ile annesinin hüzün dolu öyküsü olarak başlayan dizide Neva’yı canlandıran Leyla Feray duru güzelliği ile de övgüler alıyor.

İkimizin Sırrı dizisindeki yeni kararı izleyici destekliyor! 7

Dizi hayranları, “Neva’nın güzelliği duru ve hayranlık uyandırıcı. Tıpkı Alp’te olduğu gibi. Formalite de olsa evleniyorlar ve bu çok güzel” diye yorum bıraktı.

Yeni bölümü şimdiden heyecanla beklediklerini belirten izleyiciler evlilik kararını da destekliyor. Her bölümün bir öncekine göre daha güzel olduğunu düşünen birçok izleyici var.

Alp’in Neva’yı gelinlikle gördüğündeki haline gönderme yapan dizi hayranları, büyük bir aşkın ilk işaretlerini aldıklarını belirtiyor.