Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı için riskli bir dönem başladı!

Ada Masalı için riskli bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde ekranda yer alan ve birçok izleyiciyi de etkileyen dizilerden birisi de Ada Masalı oldu. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisine hayran kalan izleyiciler, onları ekranda daha uzun süre görmek istiyor.

Star TV ekranında salı akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ise iyi gitmiyor. Önemli bir izleyici kitlesini kendisine bağlamış olsa da dizinin kış döneminde ayakta kalabilecek oranlara ulaşamaması dikkatleri çekiyor.

Ada Masalı dizisi için Eylül ayı ile birlikte yeni bir dönem başlıyor… Bu yeni dönemi ayakta kalma ve yeni izleyicilerle yükseliş yaşayarak final ihtimalinden uzaklaşma olarak düşünebilirsiniz.

İki başarılı oyuncunun hayranları Star TV’ye diziyi devam ettirmesi yönünde birçok mesaj gönderiyor. Sosyal medyada dizinin düşük giden reytinglerini dile getiren hayranlar, çeşitli duyurularla izleyicileri ekrana da davet ediyor.

Ada Masalı dizisi ilk başladığında çok ilgi gördü ama senaryo konusunda yaşanan sıkıntılar bu izleyicilerin bir bölümünün yapımı bırakmasına neden oldu.

Eylül ayı ile birlikte artık kış dönemi dizileri ekrana dönüş yapacak. Ada Masalı için de zorlu yeni dönem böylelikle başlamış olacak.

Final ihtimalinin olduğunu herkes biliyor ama Star TV’nin ne kadar süre diziyi sürükleyeceğini ise kimse biliyor…

İşte 31 Ağustos Salı günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 11. bölümden ikinci fragman: