Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz ve Leyla ile Mecnun’un başrolü Ali Atay işin sırrını verdi!

Son Yaz ve Leyla ile Mecnun’un başrolü Ali Atay işin sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ali Atay ismi güçlü oyunculuk, etkileyici performansları anımsatıyor… Hazal Kaya ile evli olan oyuncu oğlu Fikret Ali’nin doğumu ile birlikte babalık heyecanını da yaşıyor. Peki Ali Atay birbirinden farklı rollere nasıl geçiş yapabiliyor?

Hazal Kaya ile evliliklerinin çok güzel gittiğini söyleyen Ali Atay, özel hayatından memnun. Oyuncu, iş yaşamında ise üst üste farklı projelerde farklı rollerle kendini gösteriyor.

Geçen sezon 21 bölüm süren Son Yaz dizisinde Savcı Selim olarak izlediğimiz oyuncu, güçlü performansı ile göz doldurdu. Ali Atay, birbirinden zıt rolleri aynı dönemde ustalıkla canlandırabilen bir isim…

Son Yaz ve Leyla ile Mecnun'un başrolü Ali Atay işin sırrını verdi! 7

Son Yaz’da dram performansı ile göz dolduran oyuncu ayrıca Exxen için yeniden başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde ise bambaşka bir karakterde yer alıyor.

Peki ünlü oyuncu bunu nasıl başarıyor? Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Ali Atay, farklı tarzlar arasında geçiş yaparken sorun yaşamıyor mu?

Ali Atay, “Tam tersi, ben böyle rahatlıyorum. Gerçekten bana o kadar iyi geliyor ki bu. Aynı şeyi yaparken bir süre sonra bunalabiliyorum. Hayatımda sürekli bir değişiklik olsun istiyorum” diye konuştu.

Derdi olan projelerde görmekte olduğumuz oyuncu, asıl anlatmak istediğinin ne olduğu sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“‘Karnım ağrıyor’ desem gider ilaç alırım, ‘Adaletle ilgili derdim var’ desem onunla ilgili bir film çekerim. Ben burada spesifik bir dertten bahsetmiyorum aslına bakarsan. Genel olarak bir arayıştan bahsediyorum. Bu, gerçek anlamda bir yol. Ve o yolda ilerlerken yaptığın şeyler seni bir yere yönlendiriyor. Bu sırada inanılmaz tecrübeler kazanıyorsun, düşünüyorsun.”