Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı ile gönülleri fethetmişti, iddialı bir başka dizi ile dönüyor!

İkimizin Sırrı ile gönülleri fethetmişti, iddialı bir başka dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı dizisi ekrana büyük umutlarla gelmişti ancak Atv’nin bu projesi beklenen ilgiyi görmedi ve reytingleri düşük olunca da 10. bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncularından birisi ise büyük dikkat çekti.

Kim miydi bu isim? Aras Aydın! Oyuncu, Leyla Feray ile başrolde yer alıyordu. Hikaye beğenilse de ekrandaki dizi bombardımanı arasında ne yazık ki pek farkedilemedi. İki genç ve başarılı isim de diziyi kurtaramadı!

Fakat İkimizin Sırrı dizisi, Aras Aydın’ın önünü açan bir proje oldu. İzleyicisi tarafından beğeni toplayan Aydın, dizinin finalinden sonra yeni bir projesi ile gündemde şu sıralar.

Aras Aydın’ın yeni dizisinin kanalı da başrolleri de hayli iddialı! Aras Aydın bu kez Disney Plus tarafından çekilecek olan Kaçış isimli dizide rol alıyor.

İkimizin Sırrı ile gönülleri fethetmişti, iddialı bir başka dizi ile dönüyor! 8

Kaçış dizisinin başrollerinde ise Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer almakta. İki ünlü ismin kamera önündeki uyumu merakla beklenirken, Aras Aydın’ın bu iddialı projedeki rolü de hayranlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda!

İkimizin Sırrı ile gönülleri fethetmişti, iddialı bir başka dizi ile dönüyor! 9

Kaçış dizisinin bir başka özelliği daha var. Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olması nedeniyle de önemli bir proje. Dizinin 8 bölüm olarak çekilmesi planlanıyor.

Hazırlıkları uzun zaman önce başlamıştı. Kaçış’ın yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. Dizide ayrıca Adem Yılmaz ile Sezgin Uzun Bekiroğlu çifti de birlikte yer alarak kendi kariyerleri adına bir ilke imza atacaklar. Same Film ve O3 Medya’nın yapımcılığında çekilen dizide ayrıca Onur Bay, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Serkan Genç ve Leyla Tanlar yer alıyor.

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu dizide iki savaş muhabirini canlandıracak. Dizinin çekimleri halen Gaziantep’te devam ediyor.